Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huntermati #854 üzenetére
Nagyon nem értek hozzá, de ha pl win alatt nagyon magas a hőmérséklet akkor hardveresen is lehet valami probléma! Lehet érdemes lenne hűtőt levenni portalanítani és újra pasztázni.
-
törölt tag
válasz
huntermati #852 üzenetére
Nem tudom az alaplapodon van e második pcie VGA csatlakozó,de ha van rá lehetőséged szerezz be egy másik VGA-t is ha baj lenne. Nem ijesztgetni akarlak,de a lehetőség ott van. Saját káromon tanulva mondom,nem éri meg a biost piszkálni, főleg ha van a problémádra egyéb biztonságosabb megoldás. Én is hasonló cipőben jártam. Nem tudtam alaulfeszelni a kártyát úgy ahogy szerettem volna,és elkezdtem a bios mókolást. Nem volt szerencsém,nem sikerült a flashalés,és a kártya pihenőre vonult. Szerencsére vissza lehetett rakni rá az eredeti biost a megfelelő módszerrel,de mivel nekem nem volt másik VGA-m, és az integrált videó vezérlőt nem tudtam használni mindenképp külső segítségre volt szükségem,ami azt eredményezte hogy 2 hétig nem volt gépem.
És nem utolsósorban mivel könnyebb a biost módosítani mint feltelepíteni az MSIab-t?
De ahogy mondtam korábban is... a döntés a Tiéd! -
törölt tag
válasz
huntermati #849 üzenetére
Ventit vezérelni tudsz pl MSI AB-ben is,és monitorozni is tudod vele. Nem hiszem hogy a biost piszkálni csak a ventilátor szabályozása miatt megéri. Megvan rá az esély hogy nem sikerül és "halott" karid lesz. Természetesen vissza állítható az eredeti bios ha baj történik,de megéri csak ezért?!
Döntés persze a Tied!ui: Ha mégis belevágsz,akkor azt ajánlom hogy dos-ból próbálkozz flashalni. Biztonságosabb!
-
taz201
csendes tag
válasz
huntermati #849 üzenetére
elégbiztonságos
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest