Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az a szöveg mindíg ottvan a BIOS editorban.
Ha geforce van a gépben, és megnyitod egy 4870-es BIOS-át, akkor is ott lesz, mivel akkor a BIOS képfile tartalmát szerkesztgeted, nem a kártyádon lévő BIOS-t piszkálod.Abban a sávban át tudod írni a szöveget, ami megjelenik, ha nincs bedugva a kábel. Húzd ki, kapcsold be a gépet, nézd a monitort, és meglátod milyen az, ha nincs bedugva.
Ha egyenként gyengék a 12V-os ágak, és sok áramot akar felzabálni a VGA, akkor számíthat hány molex ágról szeded össze a kraftot. De a 4870-et én is úgy hajtottam, hogy ugyan arról a kábelről jött le 2db 6-pines csati, és mindkettőt rádugtam a kártyára. Pedig ez totál felesleges hülyeség, dehát ha nem volt bedugva nyafogott, így meg ment.
Az RV770-ek már ki vannak hajtva a 4870-esen, ne várj sok tuningot, főleg alapfeszen, de szétfeszeléstől se fog érezhetően jobban menni.A hűvösen tartást jobban megköszöni, mint az enyhe feszemelést (illetve a feszemelés is csak akkor lesz stabil, ha kellően hűvösen tartod). Ehhez valami speckó hűtő, vagy inkább vizesblokk kell rá, hogy jelentős legyen a javulás.
-
janos666
nagyúr
Én úgy tudom nem nagyon lehet. Mikor nekem vol olyanom, még hiába állítottam bármit, csak potméterrel lehetett tolni neki, de úgy sem volt se stabil, se jobban húzható, csak forróbb. Bár mintha azóta találtak volna valami registereket egyes VGA-kon, de azt Rivatuner pluginnal is lehet babrálni. Szerintem előbb próbáld azzal.
Az biztos, hogy nem elég az órajeltáblában átírni a feszültségértéket, külön a fesszabályzó registereit kell babrálni a BIOS-ban, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest