Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
válasz
ZoliZoli #1040 üzenetére
Szia! Én kipróbálnám a helyedben egy 210GT vagy 520GT karival aprón olcsón 5k alatt lehet venni. És azokról bootolni. A pci-expressz kiosztásra figyelj oda nagyon, pl 1 slotban van az 520GT és a Második PCI expressz slotban a 670GTX akkor a flash-nél oda kell írni, hogy 2 Slotra akarod a flashet amiben a 670 van, erről a parancsot itt fórumon vagy tutorialban megtalálod. Tudok én is a vezeték kötögetős módszerről NV-nél, én nem ajánlom amíg nem vagy 120% ban biztos a dolgodban, és nem próbáltad ki a segéd kártyákkal való életre keltést. Simpla PCI karival is meg lehet próbálni akár. Képeken nem láttam dual bios kapcsolót rajta, ha lenne, akkor már nyert ügyed lenne. Sok sikert hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest