Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginotaki
csendes tag
Sziasztok,
nemrég beszereztem magamnak egy acer H5360BD projektort, ami ugye DLP és nVidia vision 3d-t is támogat. 3d-re még nem használtam, most szeretnék a gépembe venni egy normális videokártyát, hogy teljes értékű legyen a szett
Nem tudok dönteni, hogy nVidiat vagy pedig AMD-s kártyát vegyek. Olvasgattam itt fórumon, hogy az nvidiával vannak gondok, de az utóbbi hozzászólások már arról szóltak, hogy ez is működik a DLP rendszerrel és szemüvegeivel. Természetesen nem szeretnék venni hozzá nVidia kittet, hanem a projektor saját rendszerét és szemüvegét szeretném használni játékra is.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy az nVidia 3d-je ad valami pluszt az AMD-hez képest? Tehát megéri inkább nVidiásat venni és mókolni vele kicsit, hogy működjön a projektor saját szemüvegével (ha ez egyáltalán lehetséges) vagy ugyanolyan hatást érek el vele, mint az AMD-s kártyákkal?
Plusz a 3d-s játékok futnak mind a két kártyán? Úgy értem, mindkét gyártó honlapján más játékok vannak feltüntetve, ezek szerint egyik kártyával a játékok egy részével tudok játszani 3d-ben a másik kártyával pedig a másik részükkel?
Előre is köszi a segítséget, és bocs ha hülyeségeket kérdezek, csak nem akarom elizgulni a választást ha már ennyi pénzt kiadtam a projektorért...
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest