- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginotaki
csendes tag
Sziasztok,
nemrég beszereztem magamnak egy acer H5360BD projektort, ami ugye DLP és nVidia vision 3d-t is támogat. 3d-re még nem használtam, most szeretnék a gépembe venni egy normális videokártyát, hogy teljes értékű legyen a szett
Nem tudok dönteni, hogy nVidiat vagy pedig AMD-s kártyát vegyek. Olvasgattam itt fórumon, hogy az nvidiával vannak gondok, de az utóbbi hozzászólások már arról szóltak, hogy ez is működik a DLP rendszerrel és szemüvegeivel. Természetesen nem szeretnék venni hozzá nVidia kittet, hanem a projektor saját rendszerét és szemüvegét szeretném használni játékra is.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy az nVidia 3d-je ad valami pluszt az AMD-hez képest? Tehát megéri inkább nVidiásat venni és mókolni vele kicsit, hogy működjön a projektor saját szemüvegével (ha ez egyáltalán lehetséges) vagy ugyanolyan hatást érek el vele, mint az AMD-s kártyákkal?
Plusz a 3d-s játékok futnak mind a két kártyán? Úgy értem, mindkét gyártó honlapján más játékok vannak feltüntetve, ezek szerint egyik kártyával a játékok egy részével tudok játszani 3d-ben a másik kártyával pedig a másik részükkel?
Előre is köszi a segítséget, és bocs ha hülyeségeket kérdezek, csak nem akarom elizgulni a választást ha már ennyi pénzt kiadtam a projektorért...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaplap javítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest