Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginotaki
csendes tag
Sziasztok,
nemrég beszereztem magamnak egy acer H5360BD projektort, ami ugye DLP és nVidia vision 3d-t is támogat. 3d-re még nem használtam, most szeretnék a gépembe venni egy normális videokártyát, hogy teljes értékű legyen a szett
Nem tudok dönteni, hogy nVidiat vagy pedig AMD-s kártyát vegyek. Olvasgattam itt fórumon, hogy az nvidiával vannak gondok, de az utóbbi hozzászólások már arról szóltak, hogy ez is működik a DLP rendszerrel és szemüvegeivel. Természetesen nem szeretnék venni hozzá nVidia kittet, hanem a projektor saját rendszerét és szemüvegét szeretném használni játékra is.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy az nVidia 3d-je ad valami pluszt az AMD-hez képest? Tehát megéri inkább nVidiásat venni és mókolni vele kicsit, hogy működjön a projektor saját szemüvegével (ha ez egyáltalán lehetséges) vagy ugyanolyan hatást érek el vele, mint az AMD-s kártyákkal?
Plusz a 3d-s játékok futnak mind a két kártyán? Úgy értem, mindkét gyártó honlapján más játékok vannak feltüntetve, ezek szerint egyik kártyával a játékok egy részével tudok játszani 3d-ben a másik kártyával pedig a másik részükkel?
Előre is köszi a segítséget, és bocs ha hülyeségeket kérdezek, csak nem akarom elizgulni a választást ha már ennyi pénzt kiadtam a projektorért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- E-roller topik
- Mozilla Firefox
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest