Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
revolver
aktív tag
A nokiaprogramokon találtam:
Segalt idézem:"Volt ma egy kis szabadidőm és ugye itt pont szó volt a frisebb hetesekről gondoltam nézzünk körbe mik a legfrissebb infók. Át is nyálaztam pár fórumot és az egyiken egy olyan hozzászólást találtam amire álmomba sem gondoltam volna....
A lényeg hogy az Nvidia most nagyon nyomja ezt a vedd meg a 120hz-es monitort meg persze a szemüvegüket és akkor 3D-ben játszhatsz a játékokkal dolgot de jelentem ez KIKERÜLHETŐ ÉS MEGY A JELENLEGI MONITORODDAL IS!Elősször is le kell hogy tőltsd a legfrissebb hivatalos Nvidia drivert a 196.21 ...."
A hozzászólás folytatódik, részletesen a nokiaprogramok.hu-n a Windows 7 tippek-trükkök-tapasztalatok témája közt található.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest