Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
revolver
aktív tag
A nokiaprogramokon találtam:
Segalt idézem:"Volt ma egy kis szabadidőm és ugye itt pont szó volt a frisebb hetesekről gondoltam nézzünk körbe mik a legfrissebb infók. Át is nyálaztam pár fórumot és az egyiken egy olyan hozzászólást találtam amire álmomba sem gondoltam volna....
A lényeg hogy az Nvidia most nagyon nyomja ezt a vedd meg a 120hz-es monitort meg persze a szemüvegüket és akkor 3D-ben játszhatsz a játékokkal dolgot de jelentem ez KIKERÜLHETŐ ÉS MEGY A JELENLEGI MONITORODDAL IS!Elősször is le kell hogy tőltsd a legfrissebb hivatalos Nvidia drivert a 196.21 ...."
A hozzászólás folytatódik, részletesen a nokiaprogramok.hu-n a Windows 7 tippek-trükkök-tapasztalatok témája közt található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest