- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben a 3a Pro-t is megnyomkodtam.
-
Egy kis tévedést javítanék, a hátlap mégis csak üveg, pedig érzésre nekem műanyagnak tűnik.
-
Mondjuk mert az egy elképzelhetettlen téma, hogy a videót / fotót nem magadnak kell, hanem például helyszínen kell feltölteni egy céges hálón lévő laptopra, ahol tiltva vannak a mindenféle külső alkalmazások / tárhelyek...
Tényleg annyira szűk látókörűek egyesek, hogy nem lehet az általa használt megoldásokat minden élethelyzetre ráhúzni...
-
-
Ryoo
senior tag
Hát nagyon sokan vannak olyanok, akik a skynettől félve nem képesek felhőbe menteni képeiket, videóikat. Aztán mikor összetörik a telefon sírnak, hogy oda lettek a képek, mert nem mentette le az elmúlt 1 évben. Már asszonyt is rávettem, hogy töltse fel a képeit, sőt édesanyám is régóta így használja a telóját.
-
-
Ma holnap nálam a Pro verzió is,ha valakit az jobban érdekel.
-
tDr1v3r
veterán
Köszi a beszámolót!
Nekem kb. mostanra ért meg hogy telefont váltsak - két éves lesz a Samsung A54-em, úgy igazából nincs is vele bajom, azt kivéve hogy az egész rendszer szimplán nem fluid, meg hát azért a One UI se lett a kedvencem, amit meg a 7-es rendszerrel leművelnek, meg hogy hónapokig nem volt pixel shift a kijelzőn mert b.sztak belerakni... hát na, nem lett a Samsung a kedvencem. Ahhoz képest hogy céges telefon jó tapasztalatai alapján vettem maganak akkora csalódás az egész hogy csak na. :(A Nothing mentalitása nagyon szimpatikus - látszik hogy kreatív és más látásmódú emberek csinálják a termékeiket, teljesen más világ a többi gyártóhoz képest mind a külseje, mind a szoftvere. Végre kreatív valami... mondhatnám ha nem a sokadik telefonjuk lenne ez. Ez a 3a nagyon jó lett, szép is, budget is, nekem nagyon tetszik. Na meg brit készülék, európai tervezés, nem kínai-koreai-amerika izé... és ez azért ebben a vicces világban nem mindegy pl. nekem aki próbál valamennyire tudatosan olyan terméket venni amit nem a hamburgerország agysebészeihez vagy a kommunista párt által kitervezett társadalomhoz terveztek.
3 év SW upgrade azért nem sok, de most ha lesz hozzá custom ROM-os közösség akkor simán megérheti akár több évre is. Nagyon erősen gondolkozok rajta.
-
-
-
DarkByte
addikt
Nem sokat tudok a Nothing telefonokról.
Ezeknek az OS-e mennyire elfogadottan "jó", vagyis mennyire kíváncsi kínai? Nincs szemellenzős kínai fóbiám, van kínai hardverem, de a telefonom egyre több kritikus dolog van, és itt már kicsit kezdek jobban óvatos lenni.
Hazai hálózatokkal mennyire barátkozik? Értsd ez alatt VoLTE/VoWiFi? OnePlus 6T-m amikor volt, azzal még ezek eléggé esetlegesen mentek, vagy sehogy. A mostani Samsung-om (S21 FE) ilyen tekintetben nyilván első osztályú támogatással bír itthon.
Az eSIM-ért kár, főleg hogy most már terjednek a teljesen digitálisan aktiválható megoldások, mint a Revolut megoldása.
Pixel 9a-n gondolkodtam, de annak nem jön be hogy mennyire megvastagították a kijelző körüli káváját.
-
Köszi a visszajelzést!
Nem annyira mély teszt ez, mint a mobilarenan vagy máshol, de próbálok pár érdekesebb készüléket venni, amit ide logout-ra is ki tudok tenni.
Hát igen, érdekes ez az USB3.0 dolog még mindig.
Én mondjuk most hosszú idő után WiFi-n szinkronizálok egy OpenMediaVault-os házi NAS-ra Foldersync segítségével, így nem annyira zavaró. ( Fix időpontban menti a dolgaimat, ott pedig duplikálja, szóval 3 helyen már legalább adatbiztonságszerű is megvalósul
-
A tesztet köszönöm szépen, érdekes és informatív volt.
A Oneplus Nord 5G még húzza, de nézegetem az opciókat... Igazából itt is egyetlen egy dolog, ami kicsit bántja a szemem, bár nem csak ennél: 2025-ben miért kell még mindig USB 2.0 sávszélességű kapcsolatot erőltetni?
Értem, hogy ez egy belépő (inkább középszintű) modell, és itt még nem dívik a nagyobb sávszélesség biztosítása, de azért mégis... -
Videót nem néztem meg eddig. Pótolva.
Jó a teszt, köszönöm, tényleg benne van a lényeg. 6 év biztonsági frissítés az korrekt, kép stabilizátor stb. Infrát hiányolom még, én azt sokszor használom.
Minden smooth, de mikor az én telefonom kijött, az is az voltCsak azóta a szoftverek minősége is romlott/hardverigénye meg nőtt, a Chrome érezhetően lassabb, mint 3 éve. Opera meg nem.
Legközelebbi váltáskor felveszem a lehetséges jeöltek közé majd az aktuális Nothing modellt is. 2022-es lélektani határ 90e volt nálam, de az mai áron sajnos tényleg 140e+ körül van. -
Sok a kérdésed, de igazából a leírásos részben sok a válasz is rá.
OIS van igen. Azt lehet nem írtam.
De a terméktámogatás is és minden más ott van.Xiaomit felhozod, de ez a telefont esetleg Note 14 Pro(+/) 5G-val lehetne összerakni.
Ár-értékben a POco X7 Pro inkább, amihez mérném.
A Nothing szoftveresen letisztultabb, nincs semmi felesleg.Lesd meg a videót alul, az talán jobban összefoglalja a kérdéseidre a választ.
12MP-en jobb a fotózás, ezt én szúrtam el a videóban, mert először lőttem full esőben pár 50MP-est, de utána már este lett..
Következő teszten már több időt hagyok magamnak.
A Note 11-hez képest markáns előrelépés lenne ez a készülék szerintem.
( A Note széria mindig úgy lesz pozicionálva, hogy egy Mi szériás cucc ne veszélyeztesse még ha eltérő generáció is.. Érezhetően lassú a fejlődés.)
Szerintem kamerában nem elvárható a fotós minőség vagy Gcam kell, vagy RAW.. De a mezei user ezt nem fogja megtenni.Neki az a lényeg, hogy van LUT van gyári preset.
Most majd még jön tesztre a Nothing 3a Pro illetve Oneplus 13R
( Nagy Xiaomis vagyok, de utóbbi telefon elképzelhető, hogy meggyőz egyben annyira, hogy leváltom a Poco-t.)
-
Üdv!
Azon kívül, hogy kicsit jobb a kamera, mit tud még? Optikai képstabilizátor van benne?
Én nem látom, hogy megérné lecserélni egy Note 11-et erre, kb. 4x annyiba kerül. Antutu 270e vs 800e, de ebből mit lát a mezei user? Per pillanat a Note 11-en is lehet tökéletesen netezni, NewPipo-t nézni, híreket olvasni, számlát fizetni, bankolni. Játszani meg úgy se játszok telefonon.
50mp a főkamera ugyanúgy, széles látószögű meg 8MP. A Nothing Phone-nak van plussz egy 50MP telefotó kamerája, ok.
Tart már ott, mint egy klasszik Lumix DMC-LZ8 digi kamera, vagy még mindig jobban megéri azt elvinni túrára fotózni... ? Ne vedd magadra, a többi telefonon is ki vagyok akadva.
Azért ezek az 50MP-es kamerák parasztvakításnak jók, normális képet úgy se csinál egyik se teljes felbontáson. Esetleg napsütéses, tiszta időben.A Xiaomi telefonok évek óta stagnálnak, nulla előrelépés, amiért érdemes lenne cserélni a régebbieket. Gyakorlatilag az Mi9Lite kamerája jobb, mint a Note11-é... nem lepődnék meg, ha a Note14-et is verné. Ehhez a telefonhoz képest vajon milyen?
Ömlik ki a gyárból a sok új modell, de minek? Egyet kéne normálisan megcsinálni a Xiaominak is, jó árban. Csak egyet... nem kell Poco meg Note, meg Redmi, mi a fészkes fenének?
Kamera szoftverük szánalmas, egy GCam-hez képest. Meg a sima szoftverük is a hülye reklámjaikkal. AdGuard privát dns-t kell beállítani, hogy ne reklámozzon ez a retek telefon... Ez legalább a Nothingban nincs ha jól tudom. Tényleg nincs benne reklám meg hülyeségek?
Nothingra mennyi ideig jön frissítés?
kb. jövőre cserélnék telefont, csak nem látok olyat, ami hozna előrelépést. -
Doki42
őstag
Tetszetős telók, ezt úgy mondom, hogy iphone tulaj vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Március elején megjelent a Nothing két újdonsága, a Nothing Phone 3a és a 3a Pro.Aki nem akar szöveget olvasni, annak...
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Sorozatok
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest