Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Nekem is tetszik, de a túl nagy kijelzõ nálam kizáró ok!
42
-
miqlas
őstag
válasz <Adamsky> #93 üzenetére
„Szóval nem lehet, hogy csak meg tanultál rá vigyázni (odafigyelsz mi mellé teszed be a táskába, zsebbe, stb.)? Mert nálam ez vált be.”
... áhhh! ...
Vannak emberek, akik képtelenek erre! Számomra a legjobb bizonyíték a fiam. Nem volt egy éves a strapa-telefonja - csing-csung akármi - már betörte a kijelzõt, úgy, hogy amikor a menyasszonya vette a telót neki, rakatott rá egy jóféle üvegfóliát.42
-
miqlas
őstag
válasz Remus389 #104 üzenetére
... érthetõ az álláspontod, de a lényeg itt az, hogy a többség - ahogy itt elõttem is leírták - a nagy telefonokat igényli!
Én is vacilálok, mert nekem tetszik a 2a formája, de a 6,7 inches kijelzõ nem, ezért néztem a Pixel 7a-t is, mert az 6,1 inch.
Persze, ha azt nézem, hogy a kiöregedett Redmi Note 7-em 6,3 inches képátlójánál a 6,1 csak ~5 mm-rel kisebb, a 2a meg ~1 cm-rel nagyobb, akkor nem biztos, hogy a képátló fog érdemben dönteni!42
-
miqlas
őstag
válasz peugeotmate #199 üzenetére
... khm ... azért az már szégyen lenne az Apple üdvöskéjének, ha egy 130K-s telefon lenyomná! Van köztük 400K árkülönbség, de a fotók amiket lõ, nem tükrözik ezt, még a saját szoftverével sem!
Én a Gcam-es fotókra lennék kíváncsi![ Szerkesztve ]
42
-
miqlas
őstag
Nincs NP2-m, így csak mások tesztfotóira hagyatkozva tudok valamit írni. Szerintem a 2a ha a saját kamera szoftverét használod, nem lesz annyira szaturált a végeredmény nappal, mint a 2-essel, de még itt, a Mobilarénán is csak egy fotót találtam, aminek ugyan az a témája!
Én, miután kézhez kaptam a telefont, szinte az elsõ volt, hogy felraktam a Gcam-et. Azzal neutrálisabb lesz a végeredmény, felesleges túlélesítés nélkül. Igaz, az ultraszéles kamerát az a build, amit felraktam, nem kezeli, de sebaj!42
-
miqlas
őstag
Ha valakit zavara videózásnál az EIS miatti bizonytalan fókusz, akkor ajánlom a BlackMagic camera appot.
Alapból a NP2a nem támogatott, de APKMirror alól simán telepíthetõ és, mivel csak OIS van benne, még 8x-os digi-zoomnál is csak minimális himbálózást produkál, nincs defocus miatti ugri-bugri, remegés!42
-
miqlas
őstag
válasz Garzonrobot #328 üzenetére
Szintén Yettel (4G, 5G), tökéletes a hang! Ha valami negatívumot kellene említenem, akkor az az Android Autóval kapcsolatos lenne - amíg volt a telefonon offline zenelejátszó (Power Amp) csatlakozáskor vagy némítás feloldása után mindig elindította a zenelejátszást, bármit is csináltam. Persze ez lehet, hogy az Android 14 hibája!
42
-
miqlas
őstag
Szerintem nem is fogsz találni! A hiba NP(2a)-ban van. Az UW kamerát nem látják a harmadik féltõl származó kamera appok. Talán az lehet a gond, hogy a Camera2 API csak level 3-as és nem full ezen a telón?
Írtam ezzel kapcsolatban a Nothing Community-ra, de semmi reakció nem volt rá
42
-
miqlas
őstag
válasz BullHurley #340 üzenetére
Nincs dedikált Nothing fájlkezelõ / jegyzetfüzet app. Azt kapod, amit az Android alapból tartalmaz ...
42
-
miqlas
őstag
válasz Canonfan #348 üzenetére
... a kásás hang - szerintem - inkább a fogadó eszköz miatt fordulhat elõ ...
Én Redmi Note 7-rõl váltottam és soha többet nem lesz Xiaomi telefonom. A gyártó hajlamos az utolsó frissítéssel használhatatlanságig lassítani a telefont.
Mindkét gyártó az Apple telefonjait másolja, ez szinte már a védjegyük! Persze az Apple meg az IOS18-ba sok mindent az Androidból „talált fel”!
42
-
miqlas
őstag
Az egyik kollégámnak is MI9-e volt (MI9T). Szinte egyidõben vettük. Mindig arra verte a nyálát, hogy a sokkal olcsóbb RN7 mennyivel szebb fotókat lõ. Persze a RN7-re jobb Gcam-et lehetett felrakni, mint a MI9T-re ...
Lehet, hogy a MI9 jobban kezeli a Gcam-et, már ha a kolléga is azt használ, nem a gyári csajomi sz@rt!!!42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs