Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Hali!
Akik váltottak, azok a 3a topikban lesznek!
Nekem nem tetszik a 3a, mert az ugyanolyan felbontású fõ / széleszlátó kamera kombót felváltotta az új hármas szett, aminél dobták csak becsúszott egy szarabb kamera.
Nekem nincs szükségem dedikált zoom kamerára (mindenáron), inkább egy jó széleslátó fontosabb! Rá tettek egy felesleges gombot, ami még macerás helyen is van!Amiben a 3a egyértelmûen jobb, az a hosszabb támogatás!
-
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #792 üzenetére
Ebben az esetben ez nem segített.
-
miqlas
őstag
Nem tudom, hogy feltûnt-e valakinek, de nem lehet megváltoztani vagy törölni a PIN kódot ezen a telefonon.
-
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #786 üzenetére
Nálam „ne zavarj módban” is szól a zene!
-
miqlas
őstag
Nézz körül a nothing.community-n. Lehet, hogy találsz errõl valamit!
-
miqlas
őstag
válasz
BenyPotter #733 üzenetére
Csak az iPhone menõ! De ha valaki ettõl érzi magát valakinek, akkor azért nem kár!
Sajnos az ifjúság önbecsülését iPhone-ban mérik!
-
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #706 üzenetére
Nekem nem tetszik a 3a, a pro verzióról meg inkább ne is beszéljünk ... persze ez szubjektív!
-
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #702 üzenetére
Nekem a 8GB-os verzió van, eddig semmivel nem volt gondom. Firefox + telefon + messenger + waze + Gcam. Ez a kombó nem nyeccsenti meg!
-
miqlas
őstag
... csak egy érdekesség ...
Én álltalában 100%-ra töltöm a telefont és 40%-ig használom. Így volt ez a NP (2a) elõdjével is. Azt 5 év használat után 73%-os akksival adtam el.
Ha a NP (2a)-t 100/40-esciklussal használom, akkor 4-5 napig nem kell etetni, ha 80/20-al, akkor 1-2 naponta azért kéri a delejt. Mert azért kipróbáltam ezt is, hiszen ez az ajánlott.
Természetesen ha elutazok valahova és annyira intenzíven van használva (sok fotó / videó / navi) akkor max. 80-ig töltöm fel, mert következõ este megint tölteni kell majd ... de ez a ritkább eset ... -
miqlas
őstag
Egy kicsit elmegyek „holidayni”, erre tessék - piff-puff - itt a Nothing OS 3.0!
-
miqlas
őstag
Az iPhone a kapudrog az Apple világában. Az trend most már lassan egy évtizede, hogy az emberiség, lassan de stabilan szellemi lejtõre lépett.
Az alma pedig ügyesen kihasználja ezt + a csordaszellemet és a vagyok valaki, mert iPhone-om van gondolkodást ...Persze volt idõ, amikor az Apple arra építette a stratégiáját, hogy „én különb vagyok, mert egy kicsi, geek közösséghez tartozom” ...
Az Apple pont azzá vált, amit anno kigúnyolt!
-
miqlas
őstag
válasz
Csápájev #593 üzenetére
A Blackmagic sem látja, sõt a Camera2 API Probe sem látja!
A nothing.community oldalon van egy topic, ahol ezen mérgelõdünk! Amúgy a Nothing a hunyó! -
miqlas
őstag
válasz
Csápájev #581 üzenetére
Igazad van!
Ez kell nekünk! Amúgy nem basztam el a rendelést, mert én itt rendeltem, utána láttam, hogy az Aqua-nál is van! -
miqlas
őstag
válasz
Csápájev #545 üzenetére
Nincs melegedés! Még augusztusban sem sikerült a környezeti hõmérséklet fölé vinni, persze, ha kint hagyod a tûzõ napon, az más tészta, de akkor kikapcsolt állapotban is túl tud hevülni bármelyik telefon!
A RN7 már 30 fokos levegõ hõmérsékletnél is hajlamos volt throttlingolni fotózás közben ... -
-
-
miqlas
őstag
válasz
Csápájev #499 üzenetére
Mirõl akarsz váltani?
Én Redmi Note 7-rõl váltottam és vert a víz, hogy nem akarok 6,3"-nél nagyobb kijelzõt, mert túl nagy lesz a telefon. A Pixel 6a és 7a között vaciláltam. Az egyik haverom meg az iPhone 12 vagy 13 minit ajánlgatta, de ... ne már
!
Egy hónap gondolkodás után vettem a fáradságot és össze hasonlítottam a RN7, a Pixel 7a és a NP2a méreteit (a különbség mm-ben: magasság +2,5 / +9,7 szélesség: +1,1 / +3,4 vastagság: +0,5 / -0,4) és ez meggyõzõtt arról, hogy ha tudtam élni a RN7-tel, akkor nem lesz gondom a NP2a-val sem ... -
miqlas
őstag
Amúgy nem tévedsz, tényleg jó vagyok PS-ban, de ezt nem én kreáltam.
Ez valós, az idõ is kb. stimmel, de mi ez az emelkedõ rész. Eddig minden ciklusban különbözõ meredekséggel, de csökkenõ tendenciát mutatott, ahogy kellene is. Most a vákuumból nyer energiát vagy mi a tosz?
Ja! Mivel 3-4 naponta szoktam tölteni, kb. 33-39%-ról, mindig 100%-ra töltöm.Messages, Messenger, Firefox, Idõjárás, Waze, Fotók, Gmail, banki alkalmazás.
-
miqlas
őstag
válasz
Csápájev #488 üzenetére
Talán a vezeték nélküli töltés és az e-sim hiányzik nekem. Az A55 több frissítést kap, de én max. 5 évben (inkább 4) gondolkodok egy telefonnál, így a 2a bõven megfelel nekem. A kamerái faszák, a telefon gyors, a Nothing nagyon építi a brandet, ergo nagy a sürgés-forgás a mid-range 2a körül. Nekem tetszik a UI, amit a szinte stock android köré építettek. Itt is erõssen figyelnek a közösség visszajelzéseire ...
-
miqlas
őstag
-
miqlas
őstag
Azt nem tudom, hogy magát a rom-hoz, mint file-hoz hozzá tudsz-e férni, de az biztos, hogy ott a gyári állapotba vissza állítás lehetõsége!
Másik opció, hogy kipróbálod a Nothing OS 3.0-át. Az is szûz telepítés, ráadásul sok újítás + az Android 15 is belekerült!
Mintha mókoltak volna a GPS-szel és az akkuval is ... -
miqlas
őstag
válasz
Canonfan #417 üzenetére
... hát igen.
Amit tudnod kell, hogy ez egy szinte stock android, minimális módosítással. Tippre a core feature-ök érintetlenek, módosítás talán az identitás kihangsúlyozása céljából és a hardverhez igazítás (optimalizálás) miatt történt. Ezért lehet az is, hogy a Camera2 api is „csak” level 3 és nem full. Talán ez okozza, hogy a nem stock fotó alkalmazások nem látják, ezért nem is kezelik a széleslátó kamerát. Ez engem egy picit zavar, de ez van ...
Ami még nem tetszik, az az, hogy a Glyph interfészt nem lehet értesítési led-ként használni - pl. másként villog, ha üzenet jött és másként, ha elmulasztott hívásom van! Tudom, ott az AOD, de ez meg így csak egy disco sz@r ...
Amúgy nekem nagyon bejön ... -
miqlas
őstag
Hozzám is megérkezett a szeptemberi google folt + az apró!
-
miqlas
őstag
-
miqlas
őstag
válasz
Canonfan #407 üzenetére
Esetleg ez segít?
https://play.google.com/store/apps/details?id=ndt.mobile.android.aeroplanemodeswitchMás!
Én automatán hagytam a fényerõszabályozást, nem félek a beégéstõl! -
miqlas
őstag
válasz
Canonfan #383 üzenetére
Szia!
Szeritem max. az AOD-n lehetne beégési probléma, de azt vettem észre, amíg használtam (az AOD), azt csinálja a telefon, hogy X idõnként pár pixellel arréb rakja a világító képpontokat, hogy elkerülje a beégést. Lehet, hogy ez szokványos trükk az összes OLED-es telefonnál - nekem is ez az elsõ!
A MIUI-t szerettem a 12-ig, utána olyan változtatásokat eszközölt a Xioami, amik nem jöttek be ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lefelé bővítette kínálatát a Nothing, ez természetesen a funkcionalitás megcsonkításával járt, mégis megtartotta a márkára eddig jellemző egyedi vonásokat az olcsósított modell.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest