- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszleny
aktív tag
Hello. Nekem egy Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000-sem van.
Ami tetszik benne:
-(állítolag) 6 hónapig megy egy elemmel;
-jó az optikája. Azon a felületem, ahol az előző Azona egerem ugrált ott simán megy ez;
-az oldalán levő gumiboritás;
-a vevőt be lehet tenni az egér alá;
-szép simán megy a görgője, lehet vízszintesen is scrollozni.
-a mérete nekem megfelelő: nem kicsi, de nem is nagy. (Ha egy leheletnyit kisebb lenne, azt se bánnám)
Ami kevésbé tetszik:
-Van egy gerinc az egér tetején, ezt igazán elhagyhatták volna (habár lehet, hogy azért van ez, hogy ne simuljon a tenyér teljesen az egérhez és így nem izzad);
-jobban szeretném, ha a gombok nem kattognának (én már csak ilyen csend mániás vagyok);
-ha a vevőt a notebook baloldalán levő usb portba teszem akkor (jobb kezes lévén) kissé leárnyékolja a gép az egeret. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem minden klikelésre reagál, ellenben a kurzorral ilyenkor nincs semmi baj;
-az oldalán levő programozható gombhoz adott szoftver nem valami csúcs. Pl. az a beállítás, hogy firefox esetén az oldalsó gombbal klikkelést CTRL+F-nek tekintse nem műkődik, hiába van beállítva. (úgy látszik az szoftverek nem az MS erősségei közé)
-linux alatt nem műkődik rendesen (Ubuntu linux), de vajon miért nem lep meg?
Ha valakinek van ilyen egere, megírhatja a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest