- Fórumok
- Notebookok
- Notebook VGA teszt eredmények
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Diablo_
tag
-
El_Diablo_
tag
Hali!
Milyen laptopod van neked?

-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Ezt nézzétek meg
Ilyen áron még nem láttam. Lehet hogy kamu hirdetés? Ha igaz lenne, már rendelném is meg, a 8800gtx sli nagyon meggyőző érv 
-
El_Diablo_
tag
Én is meglepődtem, már pár hete nézegetem az ebayt, de ilyen olcsóért csak a sima 8700M GT-vel szerelt XPS-t adták. Az USA-ban persze. Az angliai ebay-en még most is 1400£ egy 8800-as karival szerelt M1730, ami azért elég borsos ár. Nem tudom, ha angliából rendelek, akkor vám nincs rá, csak áfa, vagy áfa sincs?
Akkor az mondod, hogy ez a gép jobb vásár lenne mint a majdnem legjobb procival szerelt Dell?
EU-n belül mennyibe kerülne egy XPS M1730 8800-as karival, gyengébb procival? -
El_Diablo_
tag
Kicsit off dologról szeretnék írni, de valamelyest ide is kapcsolódik

Nézzétek meg ezt!
Nem semmi noti, nagyon jó az ára, és ilyen procival plusz az sli videókarikkal egész jó kis eredményt érhet el
Lehetett nemrég olvasni, hogy ezt a szériát nem támogatja tovább a Dell, és az Alienware típus fog feljönni a gamer notik piacán. Ennek reményében számíthatunk az XPS szériában árcsökkenésre 
Tehát nagyon jó áron kaphatunk egy nagyon jó teszteredményekkel rendelkező laptopot
-
El_Diablo_
tag
Hát ez előbb utóbb elkerülhetetlen lesz, már csak abban reménykedhetünk hogy kompatibilisak lesznek az xp-vel

-
El_Diablo_
tag
Nekem mondod? Fölöslegesen eszi a ramot, és nem támogat minden progit amit az xp igen. Ezért kell formatálni és XP-t rakni a vistás gépekre
De kinek mire van szüksége.... -
El_Diablo_
tag
Na hát erre nem tudok mit mondani. Levegőt sem kapok
Egy ilyen gépért itthon 2x ennyit kérnének, ha nem többet 
A procit kell csak kicserélni ebben egy izmosabbra, és 260-ból van egy 8800gts-es gép, ami nem semmi. -
El_Diablo_
tag
Biztos az a 240? 2000$ a leg olcsóbb amit láttam, és az 160-nal szorozva 300 fölött van.
-
El_Diablo_
tag
Hát igen, nálunk horribilis összegekért árulják a jobb notikat, ezért elsősorban én is külföldi árakat néztem. Ebayen már olyan 320e Ft körül lehet kapni az M1730-as dellt, T8300-as procival és 8700gt sli-vel, ami szerintem egész jó vétel. Élnek USA-ban unokatestvéreim, ők tudnak segíteni.
Ezt az áfás dolgot nem nagyon értem. Ha ők megveszik, és "ajándékba" küldik nekem, akkor is kellene vámot meg adót fizetni rá?
Azt hiszem várok még 1-2 hónapot a vásárlással, mert nyáron jön elvileg az új széria, ami ha jól tudom a 4 magos procikat jelenti notikba, és a kétmagosak ára lejjebb megy. Ugyan ekkorra várható az XP forgalmazásának megszüntetése, tehát csak Vistás gépeket lehet majd venni. Ez is nyom majd lefelé az áron reméélhetőleg

-
El_Diablo_
tag
Értem. Köszi az infót.
Tudsz esetleg olyan laptopot mondani amiben már 8800-as videókari van? Amit kinéztem magamnak az egy Dell XPS M1730, 8700GT SLI videókártyákkal, de a teljesítménye ennek a két karinak közelít egy sima 8800-aséhoz.
Még nem volt laptopom, ezért nem értek annyira hozzá, de az sli-s laptopok többet fogyasztanak? Hamarabb lemerül az aksi gondolom. Ha hálózatról üzemeltetem, mennyit fogyaszthat kb? Mert az asztali gépemben egy 550-es táp van és eszik rendesen. Nem tudom mennyi áramot vehet fel, de 350-400wattot simán. ehhez képest egy laptop mennyit vehet fel?
-
El_Diablo_
tag
Igen, zat tudom, de mégis egy sorendet állít fel hogy melyik alkalmasabb játékra. Vagy a 3dmark-nak nem sok köze van a játékbeli leterheléshez? Úgy értem hogy előfordulhat hogy egy kevesebb pontot kapott videókarin jobban fut egy játék mint egy olyanon ami leelőzte pontokban?

-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a videókártyás oldalon melyik 3dmark eredményt érdemes nézni?
-
El_Diablo_
tag
-
El_Diablo_
tag
Szerintem nézd meg ezt
A Dell nagyon jó és megbízható, ezt nem fogod szervízbe hurcolászni
Ja, és az sem mellékes hogy nem 1 hanem 3 év garit kapsz rá 
De nem értem minek neked 4 usb port? Elég rá 2 is, ugyanis van egy olyan találmány, hogy usb elosztó ;) nem egy nagy összeg, emiatt fölösleges más usb kiosztású notit venni.
1 giga ramot meg kapsz már 4-5 ezerért is
-
El_Diablo_
tag
Köszönöm szépen a kimerítő választ

Június-július környékére csúsztattam a vásárlást, ugyanis azt hallottam akkor nagy mértékben csökkenni fog a notik ára. Ez két dolognak köszönhető. Egyik az új széria megjelenése, a 4 magos prociké, a másik hogy a microsoft júniusban fejezi be az xp forgalmazását, ha jól hallottam.
Erről mit tudtok?
-
El_Diablo_
tag
Akkor a memória mérete ezek szerint kevésbé fontos, én is úgy láttam hogy minimum 256 van már ezekben a karikban. Néhol láttam hogy a gf-hoz 512 van, meg hogy 1gb-ra beővíthető...
És mi a helyzet a 8700m gt-vel? Nagyrészük ddr3-as, ha jók az értesüléseim. Ottvan még a quadro sorozat is. Olyat találtam, hogy a quadro fx1600m megegyezik a 8700 teljesítményével, csak 3d tervezőprogramokra van optimalizálva. Melyiket érdemes választani?
Az, hogy 128 vagy hogy 256 bites a memóriabusz, mennyiben befolyásolja a teljesítményt?
-
El_Diablo_
tag
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Egy jó gamer noti vásárlását tervezem. Milyen videókarit ajánlotok? Visszaolvasgatva olyat találtam hogy vagy a 8600gt vagy a hd2600 amik már alkalmasak játékra. Memória méretben van különbség köztük?
Találtam egy teszteredményes oldalt is, többször is be van linkelve, azon oldal tanulsága szerint a 8800m gtx a leg jobb videókari, ami nem sli-s. Mennyibe kerül egy laptop amiben ilyen videókari van?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy ilyen gépért itthon 2x ennyit kérnének, ha nem többet