Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Tuti válaszom nincs, de én ezt próbálnám meg, remélem nem túl nagy hülyeség:
A notik BIOS-a olyan buta mint a föld, valszeg nem enged ilyen jellegű módosításokat, de azért megnézném, hátha beállíthatók az infra (gondolom az mwave az) által használt erőforrások. Ha nincs a bios-ban ilyen pont, akkor a vezérlőpult/rendszer ablak eszközkezelőjében megnézném hogy a mwave tulajdonságainál a speciális fülön esetleg lehet-e módosítani a portot. Ha ez sem, akkor megnézném a Mwave és a com2 tulajdonságaiban a felhasznált erőforrásokat (I/O és IRQ), fölírnám egy cetlire, majd megpróbálnék manuálisan csereberélni egy kicsit, feltéve, hogy nincs disable-be téve a manuális lehetőség. Ha semmi sem sikerül, mert mondjuk bios szinten le van betonozva hogy melyik port milyen erőforrásokat használ akkor nekem nincs több 5letem.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest