- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKyN3T_54
csendes tag
már tudom miért nem láttam az előzőt, mert első léptetésnél csak az 1050.hsz-ig tudtam léptetni, sooorrryy!!
-
SKyN3T_54
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Rutinos fórumozó vagyok (igaz nem itt), de elfelejtettem hova postoltam a kérdésemet! Hétfőn megyek ramot intézni ezért biztosra akartam menni. -
SKyN3T_54
csendes tag
Sziasztok!
Van egy acer 4222-es laptopom és ha rendelek bele 2x1gb ddr2 667-es ramot akkor azok hiba mentesen fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
- nem tudom ennek a ddr2-nél mekkore jelentősége van.. a mostani 512-eshez képest jelentős gyorsulást szeretnék!
Köszi előre is! -
SKyN3T_54
csendes tag
Van egy acer 4222-es laptopom és ha rendelek bele 2x1gb 667-es ramot akkor azok jól fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
- nem tudom a dualnak ddr2-nél mekkore jelentősége van.. inkompatibilitási szempontból, mert azt szeretném elkerülni hogy memória hibák legyenek, vagy egyáltalán csak egyik modullal működjön!
(a mostani 512-533-ashoz képest jelentős gyorsulást szeretnék! )
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Azonnali fotós kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest