Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki van nekem ez a Advent 1615HU jelzésű szörnyem és van benne egy Dixonxp nevű alaplap aminken konkrétan BIOS-a egy rakás szar mert semmit nem lehet benne állítani.
Az a kérdés hogy van-e lehetőség BIOS cserére vagy frissítésre bár útobira semmit nem találtam. előre is köszi.
-
SIKIRIKI
tag
Helló mindenki pici help-re lenne szükségem, van egy csoda masinám advent 1615HU jelzésű
laptop és nem sok mindent sikerült kideríteni róla,ram bővítés nem gond de például semmit nem találok hogy menyi az annyi mert nem találtam semmit hogy milyen alaplap van benne.ezért azt sem tudom hogy esetleg lehet-e procit cserélni benne. kérlek titeket ha valaki tud segítsen.
előre is köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- OpenMediaVault
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx