Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket.
SSD lesz majd benne, memóriabővítésben is gondolkodok, de CPU-nál, ahogyan látom, a Intel® Core™ i5-3210M lesz a maximum az, amit még, elbír a Lenovo B580 laptop alaplapja. -
Regonelix
csendes tag
válasz
Regonelix
üzenetére
Most néztem az árát és egy kicsit borsos (kb. 147.000 Ft) az árgép oldalán nézve, de az aliexpress-n, már más a helyzet, csak nem tudom, hogy ott, melyik a mérvadó.
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm, a Toshibánál fogok tenni egy próbát, viszont a Lenovonál, ezt a processzort néztem ki:
Intel® Core™ i7-3632QM - ha jól látom, ez a maximum, amit, még képes befogadni (tuning nélkül). -
Regonelix
csendes tag
válasz
Regonelix
üzenetére
Köszönöm a választ, a CPU-Z programmal is megnéztem és az alábbi adatokat kaptam a Toshiba Satellite A300-1G2-re és a Lenovo B580-re.
UPDATE: most már jó a két hivatkozás -
Regonelix
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm a választ, a CPU-Z programmal is megnéztem és az alábbi adatokat kaptam a Toshiba Satellite A300-1G2-re és a Lenovo B580-re.
(most néztem, a Google Doc, valamiért nem jól nyissa meg, mindjárt szerkesztem) -
Regonelix
csendes tag
Üdvözletem!
Két laptopban cserélnék/bővítenék CPU-t, RAM-ot, HDD-t.
Az egyik, egy Toshiba Satellite A300-1G2 lenne, bár nem tudom, hogy a Dual-Core T2390-et (1.86GHz), ki tudnám-e cserélni, a Toshiba Satellite C650-15F Notebookban levő Intel Pentium Dual Core T4500-re (2.3 GHz) (a képek alapján, szerintem nem).
A másik egy Lenovo G580 laptop lenne, ott még, nem néztem egy CPU-t.
Biztosra mentem, így mindkét laptopról, az Aida64 által kinyert adatokat másoltam be (remélem kellően részletes adatok).
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx