Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ahogy Pyttawrx írta, legjobb,ha pont ugyan ilyen Hynix ramot veszel, ami még számít az a CL érték, - itt,ha igaz 17- akkor biztos, hogy jól fog működni dual channelben, ami valamennyi sebességnövekedést jelent. Ha kezeli a slot a nagyobbat lehet 8GB, és akkor ezt eladod, de ha találsz ilyen ramot szerintem kár bonyolítani.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
[link] Itt elég korrekten leírják, de az első lépés sztem tisztázni, van-e plusz slot az alaplapon, vagy ami van, kezeli-e a nagyobbat.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Például CPU-Z -vel. Nem kell telepíteni. Annál, hogy DDR4 több info kell majd a bővítéshez, ebből az időzítéstől kezdve sok minden adat kinyerhető.
-
donbig
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen, ez már tényleg kínlódás....Köszönöm a segítséget!
-
donbig
tag
Thunderzolee és ricsi99 - köszönöm a segítséget, egy-két évig így el tudom húzni a cserét, ez most nem egy szerencsés időszak vásárlásra. A dvd-t sikerült megnéznem, elvileg 9mm.
-
donbig
tag
Üdv! Acer E51-381S -t fejleszteném vásárlás helyett. Főleg internet, zenehallgatás, ritkán filmnézésre, szövegszerkesztésre használom. Plusz 4 GB ram (jelenleg 4GB) és ssd menne a hdd helyére, a hdd pedig az optikai meghajtó helyére. Mennyire szűk keresztmetszet itt az i35005U proci ? Illetve , hogyan tudom megnézni CD ROM fizikai méreteit - külső, USB házat vennék hozzá. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Építő/felújító topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx