Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz
ecology_83
üzenetére
Általában mikroelektronikai szaküzletben lehet ilyesmit kapni. Pl. Mikrovill a Böszörményi úton, stb.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok!
Lenne megint egy kérdésem: egy régi laptopban ki kell(ene) cserélnem az optikai meghajtót. Sajnos még IDE-s. Elég ritka fajta van benne (9.5 magas, slot-in dvd) és itthon ilyenből én csak SATA-sat találtam. Úgy rémlik, mintha láttam volna valahol IDE/SATA átalakítót pont ilyen helyzetre. Valaki látott vagy használt már ilyet, jó lehet az nekem a probléma megoldására? -
FeZ...
aktív tag
válasz
Xerzetes48
üzenetére
Ezek szerint te egy teszt alapján írtad a 667-et ?! Akkor értem, bár az okot nem tudom: az én laptopomnál is a felétírja ki, miközben fizikailag dupla sebességű a memória. Azt vedd figyelembe, ami a memórián van vagy ami az alaplap leírásában. (Ami most nincs sajna) Lehet, hogy van olyan tesztprogi ami azért kiírja a valós adatot vagy egy lehetőség még a bios-ban körülnézni.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Xerzetes48
üzenetére
Szerény tudásom szerint 1333-ast biztosan nem tehetsz bele. Ha most 667-es van benne, akkor olyat keress elsősorban! Elvileg a 800-asok is elmennek benne 667-en, úgy olvastam. Ha nagyot tévedtem volna, majd valaki jól kijavít.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Tidor00
üzenetére
Biztosat nem tudok mondani sajna, de az én régi hp-mban amikor nagyobbra cseréltem a winchit, a 20-as helyére bepróbálkoztam 160-assal és simán vitte. :-) (Mondták, hogy lehet, hogy nem fogja, de én megpróbáltam). Mivel úgyis használtban gondolkozol, vedd olyan helyen, ahol belepróbálhatod!
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok ! :-)
Lenne egy -talán- lámának tűnő kérdésem.

Egy T8300-as procit ha kicserélnék T9300-ra vagy ha sikerülne szerezni, T9500-ra, az mekkora gyorsulást okozna egy adott notebookban ?
Nézegettem a teszteket, de nekem nem sokat mondanak, első blikkre azt mondanám, hogy nem nagyon érné meg a dolog, ezért gondoltam megkérdezek hozzáértőbbeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx