- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Dell XPS, le tudnád írni PM-ben, pontosan mit kell javítani?
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek e még az alaplapos problémámra...elsősorban sulaco79 és Dell XPS.
Tegnap valakivel elküldtem szervizbe a laptopot, ott azt mondták az alaplappal van valami, viszont nem kell cserélni, javítható. ("természetesen" konkrét dolgot nem mondtak)
350 lejt körülbelül 25e Ft-t kértek a javításért, mivel én ~20e Ft-ért találtam teljes alaplapot mondtam hozzák vissza.
Szóval a kérdésem az lenne, mi lehet az a dolog az alaplapon amit javítani lehet?
Ha nem emlékeznétek rá, a probléma az, hogy nem kapcsol be a kijelző (külső monitorral sem)
Köszönöm!! -
matyi19
őstag
Ha már ide keveredtem, lenne egy kérdésem az én laptopomba kapcsolatban is. Jelenleg 2x2gb RAM-om van, lenne értelme ezt kicserélni 2x4gb-ra?
-
matyi19
őstag
HDD, RAM, Proci csere nem segitett.
Akkor ha talalok ilyen alaplapot, akkor veszek egyet bele...
Az gondolom megoldana, vagy?
Ez az alaplap tipusa?
https://www.dropbox.com/sc/qj2hin98c38521q/AAAZePRQWGl8pL2nANviIvaAa -
matyi19
őstag
válasz
sulaco79 #9944 üzenetére
Igen ha van benne CD felporog a vinnyo.
Kep sajnos monitorral sincs.
BIOS reset volt az elso amit megcsinaltam...
A RAM-ot holnap fogom ellenorizni, azt meg nem tudom hogy dedikalt e a videokartya vagy sem.
Nem igazan volt itom foglalkozni vele, holnap megnezem jobban, es jelentkezem mi a helyzet.
Nagyon szepen koszonom a valszt! -
matyi19
őstag
Nem tudom jo helyre irok...
Sziasztok, ma egyik ismerosom ide hozott egy Packard bell PEW91-es laptopot, hogy nezzem meg, mi lehet a baja.
Igazabol fogalmam sincs....
Bekapcsolas utan szerintem a huto is nagy fordulaton megy (ez nem 100% mivel elotte nem lattam mukodes kozben), illetve a kijelzo sem kapcsol be, es folyamatosan ujra indul egy percen belul...
Mi lehet vele, mit nezzek meg elosszor?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Autós topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- BONTATLAN!!!! ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest