- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
92Engine
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6421 üzenetére
Szia Zoli, köszönöm a választ! Nagyon sajnálom a procit, de akkor majd elboldogulok vele, elnézem majd valahogy neki ezt a kis procit, bár annak ellenére hogy nagyon szeretem, lassan érik a cseréje sajnos.
Az USB számomra csak azért kérdéses, mert kételkedem benne, hogy ez a bitang erős rendszer elbírja-e a 10x-es sebességet. Nagyon köszönöm a segítséget, sziasztok.
-
92Engine
csendes tag
Sziasztok! Egy HP 2133-asom van, Via C7-M 1,2 GHz-es processzorral. A RAM bővítésen már túl vagyok, a 2gb tökéletesen működik, de a processzorba nem merek egyedül beleugrani. Lehet ezt cserélni? Ha igen akkor mennyire? olvastam, hogy nem mindenhol lehet, de ahol lehet ott is sok tényező játszik közre. Egy 2 magos Atom procinak nagyon örülnék bele, de egy egymagos 1.6 is fellélegzés lenne már. második gépnek, csak netezésre van használva, nem csodát várok tőle
szerk.: annó volt ennek a gépnek 1.6-os procis változata is
Másik kérdés, hogy ez a nyamvadt kis 1.2 Ghz tudná kezelni az USB 3.0-t? Ugyanis van benne Express kártya bővítőhely, és találtam ilyen usb 3.0-s kártyát. ez működésre bírható?
előre is köszönöm
Üdv 92E
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest