- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
92Engine
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6421 üzenetére
Szia Zoli, köszönöm a választ! Nagyon sajnálom a procit, de akkor majd elboldogulok vele, elnézem majd valahogy neki ezt a kis procit, bár annak ellenére hogy nagyon szeretem, lassan érik a cseréje sajnos.
Az USB számomra csak azért kérdéses, mert kételkedem benne, hogy ez a bitang erős rendszer elbírja-e a 10x-es sebességet. Nagyon köszönöm a segítséget, sziasztok.
-
92Engine
csendes tag
Sziasztok! Egy HP 2133-asom van, Via C7-M 1,2 GHz-es processzorral. A RAM bővítésen már túl vagyok, a 2gb tökéletesen működik, de a processzorba nem merek egyedül beleugrani. Lehet ezt cserélni? Ha igen akkor mennyire? olvastam, hogy nem mindenhol lehet, de ahol lehet ott is sok tényező játszik közre. Egy 2 magos Atom procinak nagyon örülnék bele, de egy egymagos 1.6 is fellélegzés lenne már. második gépnek, csak netezésre van használva, nem csodát várok tőle
szerk.: annó volt ennek a gépnek 1.6-os procis változata is
Másik kérdés, hogy ez a nyamvadt kis 1.2 Ghz tudná kezelni az USB 3.0-t? Ugyanis van benne Express kártya bővítőhely, és találtam ilyen usb 3.0-s kártyát. ez működésre bírható?
előre is köszönöm
Üdv 92E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest