- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
válasz
tserrof77 #14823 üzenetére
Köszi az infót. Akkor egy SDHD lesz benne oszt' jónapot! Az is van tarcsiban. ;) Bár sok emberrel beszéltem, és felfaragtam, mégis úgy néz ki parányi világos dereng az alagút végén, majd meglátjuk...
Addig is a jelmondatom egy már klasszikus filmből: „Szorgos népünk gyözni fog!” -
Zamma
őstag
Sziasztok!
Van egy régi és nagyon megkímélt Dell Latitude d520-am (3 gb ram, dualcore t7200 proci), amit szeretnék bővíteni egy 2. ssd-vel amit a dvd helyére tennék (linuxot tennék fel). Több boltot/bontót megkérdeztem (hardveraprón is), de nem jutottam előrrébb. Mit ajánlotok hol keressem? Ha lehet nem rendelnék kínából hanem itthonról, max. EU-ból... Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Titan Quest II
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest