Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
válasz
tserrof77
üzenetére
Köszi az infót. Akkor egy SDHD lesz benne oszt' jónapot! Az is van tarcsiban. ;) Bár sok emberrel beszéltem, és felfaragtam, mégis úgy néz ki parányi világos dereng az alagút végén, majd meglátjuk...
Addig is a jelmondatom egy már klasszikus filmből: „Szorgos népünk gyözni fog!” -
Zamma
őstag
Sziasztok!
Van egy régi és nagyon megkímélt Dell Latitude d520-am (3 gb ram, dualcore t7200 proci), amit szeretnék bővíteni egy 2. ssd-vel amit a dvd helyére tennék (linuxot tennék fel). Több boltot/bontót megkérdeztem (hardveraprón is), de nem jutottam előrrébb. Mit ajánlotok hol keressem? Ha lehet nem rendelnék kínából hanem itthonról, max. EU-ból... Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Zalman laptophűtő
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx