- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9159 üzenetére
Ok, köszönöm!
Egy kis érdeksség: a HM65-ös kompatibilitási listában a 2450m sem szerepel, mégis működik.
-
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
A notim: Samsung NP300-E5A, eredetileg B800-as Celeron volt benne, most egy i5-2450m teljesít. Chipset: Intel HM65.
A téma tárgya, hogy bele megy-e az i5-3210m. Főleg a chipset és a tokozás miatt kérdem.
A váltás oka egyébként főleg a HD3000 és HD4000 közötti különbség. Nincs ugyanis más grafikám.
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6086 üzenetére
Mármint hogy az én ismereteimben voltak meg
Nagyon köszönöm a válaszokat!
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6078 üzenetére
A megjelenések megvoltak, a socketre meg akkor odafigyelek.
Mennyire kell odafigyelni a különböző típusok fogyasztására és hőtermelésére?
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6072 üzenetére
Köszönöm a választ, sok hasznosat megtudtam belőle!
Sajnos nem volt választásom, ajándék volt a gép.
A garanciavesztéssel tisztában vagyok.Miért kell vigyázni az első generációsokkal?
-
medwe27
csendes tag
válasz
medwe27 #6066 üzenetére
Bocs a duplicate miatt, már lejárt az idő mikor ezt találtam: http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform
Jól gondolom, hogy minden aminek a motherboard: interface/socket tulajdonsága megegyezik az kompatibilis/cserélhető egymással?
És ha igen, akkor a B800 helyébe legalább melyik i3 kéne, hogy érezhető legyen a teljesítmény-növekedés?
-
medwe27
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Samsung NP300-E5A gépem, benne egy Intel Celeron B800-as ketyegővel.
Ezeket a gépeket leginkább a i3-mal forgalmazzák, és a kérdésem is az lenne, hogy lehet-e cserélni a Celeront egy i3-ra? -
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios(a legújabb bios, melynek kompatibilisnek kell lennie, mert az alapból tl-56-al szereltekhez is az jár!). Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis? -
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios. Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BONTATLAN!!!! ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest