Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ok, köszönöm!
Egy kis érdeksség: a HM65-ös kompatibilitási listában a 2450m sem szerepel, mégis működik.

-
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
A notim: Samsung NP300-E5A, eredetileg B800-as Celeron volt benne, most egy i5-2450m teljesít. Chipset: Intel HM65.
A téma tárgya, hogy bele megy-e az i5-3210m. Főleg a chipset és a tokozás miatt kérdem.
A váltás oka egyébként főleg a HD3000 és HD4000 közötti különbség. Nincs ugyanis más grafikám.
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mármint hogy az én ismereteimben voltak meg

Nagyon köszönöm a válaszokat!
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A megjelenések megvoltak, a socketre meg akkor odafigyelek.
Mennyire kell odafigyelni a különböző típusok fogyasztására és hőtermelésére?
-
medwe27
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm a választ, sok hasznosat megtudtam belőle!
Sajnos nem volt választásom, ajándék volt a gép.
A garanciavesztéssel tisztában vagyok.Miért kell vigyázni az első generációsokkal?
-
medwe27
csendes tag
válasz
medwe27
üzenetére
Bocs a duplicate miatt, már lejárt az idő mikor ezt találtam: http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform
Jól gondolom, hogy minden aminek a motherboard: interface/socket tulajdonsága megegyezik az kompatibilis/cserélhető egymással?
És ha igen, akkor a B800 helyébe legalább melyik i3 kéne, hogy érezhető legyen a teljesítmény-növekedés?
-
medwe27
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Samsung NP300-E5A gépem, benne egy Intel Celeron B800-as ketyegővel.
Ezeket a gépeket leginkább a i3-mal forgalmazzák, és a kérdésem is az lenne, hogy lehet-e cserélni a Celeront egy i3-ra?
-
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios(a legújabb bios, melynek kompatibilisnek kell lennie, mert az alapból tl-56-al szereltekhez is az jár!). Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis? -
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios. Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Használt / Bontott Laptop kijelzők
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx