- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #3408 üzenetére
csak azért rosz mert eladtam az asztali gépet mertmár régóta nemjáccok azért szóval nemvagyok kocka és vettem egy "középkategóriás" laptopot" mivel ezt tudom vinni ahova kell,nemfogyaszt annyit stb de néha ha kedvemvan 1-2 játékkal eltudjak játszani nemkell hogy full grafikán menjen mint asztalin de azért menjen.......hát jóljártam vele mert semmivel nemtudok játszani még full minimumon sem......
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
hát igen persze lehet csak általába összerakott cuccoknál megszokott hogy amd-ati,intel-nvidia.ezér is nemvennék asztali gépből soha összerakott gépet amit neménrakok össze.bár nekem mindigis amd-nvidia volt.......de most amd-ati lesz majd biztos asztaliba..... mert muszályleszek összerakni egyet hamár laptoppal ilyen jóljártam
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Jah igen az övébe még a proci is gyorsabb....... enyém az T4200 az övé T4300 vagyis dual core 2,1ghz.... viszont érdekesnek tartom hogy intel proci mellé ati vga-t raktak.......ezenkívül full ugyanaz a két laptop........Azért nemcsoda hogy övő jobbanmegy....... Specifikáció szerint csak kb 2x olyan gyors az ati mint az intel......Már sajnálom hogy nem asus-t vettem......utálom azt a márkát azért nemvettem azt......
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Tudom hogy egyiksem egy hú de durva vga de az azért marha bosszantó hogy ugyanaz a két gép és a jobb olcsóbb........És az a vicc hogy enyém még mindig csomó helyen 154ezer forint énmég szeptemberben vettem......Akkor hogylehet az hogy az ati vga-s ami sokkalta jobb olcsóbb?Annyi a különbség hogy abba 2gb ddr2 667mhz van nekem pedig 2gb dd2+1gb ddr.De így lehet azlesz belőle hogy elcserélem ha eltudom egy asztali gépre......pedig jó hogy tudom hurcolászni meg ilyek dehát zenét vihetek a telefonon is és nemkell egy 3kilós műanyagot cipelni.......
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Hát mikor vettem pont nemsok választásom volt.....
Aztán néztem tudom hogy az acer jó márka,dualcore 2,0ghz,3gb dd3,250gb hdd stb gondoltam azért nemlehet olyan szörnyű az a vga csakjó valamire.......hát tévedtem arra jó hogy irodai munkára kb elég a gép...... így ha 1magos sima 2ezres 1giga ramos lenne a gép azsem tűnne fel...... egyszerűen nincs ami kihasználná így a gépet....
Hát énmár többet laptopot nemakarok venni jóideig........ ha meglesz rá a pénzem összerakok egy erőművet a laptop jólesz max zenét hallgatni hétvégéken mikor összeülünk haverokkal.....Pedig nincsenek nagy igényeim gép terén demár kezdem unni az egészet.....Ezen a gépen még az nfs shift sem indult el bezzeg haverén fullmaxon lazán megy(nemmintha ezzelakarnék játszani csak példa) -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Hát sehogy......de biztos integrált f*s van benne?Komolyan mondom szakadjon meg az acer.... hamár egyszer sz*rt rak bele legalább cserélhető lenne.......
Rendes hd videók épphogyosan mennek....... gagyi hd-t minek nézzek akkor inkább dvd-t..
Igen errevan külső hdd de én nemfogok még arrais költeni ezmiatt......hát tényleg sajnálom mostmár érte a pénzt de nagyon...... pedig úgyvolt hogy jó nemvagyok nagy gémer de elégjó noti néha ha akarok 1-2 normálisabb játékkal eljátszok dehogy még a gta 3 fullmaxba akadjon......komolyan mondom miveljátszak már supermarioval?Kegyetlen ez az intel vga..... minek gyárt olyan vga-t akinek köze nincs hozzá nemértem......mert az olcsóság miatt akkor az ati vga-s miért olcsóbb de mégis jobb? -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Jóh hát tényleg az este volt.......akkor legyen 2x2000mhz
(ghz-t nemszeretem)
Hát attólfügg mire....... hd filmet nézni nemnagyon közbe azért a hd csati ottfigyel rajta de minek...... azonkívül meg hát mire jó?Kb annyira mint egy sima 40ezer forintos asztali gép kb csak annyi hogy ezt tudom hurcolni........viszont hiányzik így az hogy nemtudok rádugni simán másik vinyót menteni vagy bármi ilyen......Szóval nagy csalódás nekem ez a laptop.....nemértem miért kell egyfajta laptopot 3fajta vga-val kiadni mikor az ára kb mindháromnak ugyanannyi......Sőt haveré akinek ati vga-van benne és sokkal jobban megy az egész laptop még 20ezerrel olcsóbb is volt.....hát melléfogtam vele150ezerért azért egy rendes vga-t megérdemelt volna.......
-
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5738 tipusú laptopom. Dual Core 2000+,3gb ram,Intel Gma 4500M vga.És ezzelvan a gondom hogy a vga miatt szinte semmi értelmes dologra nemjó......Van ennek a notinak egy ati vga-s változata is az azért jóval jobbanmegy.Hogy lehetne vga-t cserélni benne ha lehetne vagycsak alaplapcserével?Előre is köszi.Amugy win7 van rajta és a legkisebb pontszám az 3,2 és a vga az míg ati kártyás de ugyanilyen gépbe 4,2 pont ami azért elég sok különbség....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest