Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
itt hever előttem egy FuSi Amilo M7405 noti, ami ma hajnalban kapott kb 2dl teát. az akksit rögtön kitéptem, teát kiöntöttem (egyébként is szörnyű tea volt), letöröltem stb, majd otthagytam száradni. mivel a társaság elég illuminált állapotban volt, a délutáni kelésnél már nem emlékeztek a történtekre, és megpróbálták bekapcsolni... szétcincáltam, a mobo az akksi felőli részen kicsit égett/púpos. a többi alkatrész jó eséllyel egyben maradt, de biztosan persze csak a próba után fog kiderülni.
mit javasoltok? lehetetlen noti alaplapokat szerezni emberei áron? egy szervízt felhívtam, ott 90k-t saccoltak a lapcserére. ennyiért természetesen nem érné meg, akkor már inkább egy új gép. a válaszokért előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. ha notiról van szó (feltételezem), akkor valószínűleg semmire, mert ezek integrált videokártyák, maximum egy másik notira tudod cserélni. de írd le a pontos típust, hátha a többiek tudnak valami okosat.
Pyttawrx