- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
itt hever előttem egy FuSi Amilo M7405 noti, ami ma hajnalban kapott kb 2dl teát. az akksit rögtön kitéptem, teát kiöntöttem (egyébként is szörnyű tea volt), letöröltem stb, majd otthagytam száradni. mivel a társaság elég illuminált állapotban volt, a délutáni kelésnél már nem emlékeztek a történtekre, és megpróbálták bekapcsolni... szétcincáltam, a mobo az akksi felőli részen kicsit égett/púpos. a többi alkatrész jó eséllyel egyben maradt, de biztosan persze csak a próba után fog kiderülni.
mit javasoltok? lehetetlen noti alaplapokat szerezni emberei áron? egy szervízt felhívtam, ott 90k-t saccoltak a lapcserére. ennyiért természetesen nem érné meg, akkor már inkább egy új gép. a válaszokért előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest