- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerat
csendes tag
Sziasztok!
FS. Amilo Pi 1536 notebook-hoz keresek video kártyát. Ha tud valaki valamit , segítsen. Előre is köszi.
-
Gerat
csendes tag
Például: http://www.excaliberpc.com/parts-sc_id-5032-brand-ASUS.html oldalon van egy-kettő. Valamint érdemes megnézni még ezt az oldalt is:http://www.mxm-upgrade.com. Itt arról is irogatnak, hogy hogyan lehet beépíteni egy ilyen kártyát, de valóban tényleg nem olcsóak az ilyen MXM típusú eszközök.
-
Gerat
csendes tag
Egy külföldi web lapon láttam egypár darabot. Például: egy ASUS Nvidia 8600M GT (256 MB GDDR3 RAM) MXM II típusú kártya 239 $-ba kerül ami persze nem volt a legolcsóbb de akár lehet venni olcsóbban is. A szállítási költségekkel együtt olyan 43-44 ezer forint körülire jött volna ki.
-
Gerat
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem a témához illő kérdés de eddig még nem találtam olyan témát ahol ezzel a kérdéssel foglalkozak volna.
Szóval kérdezem: tud valaki olyan helyet, vagy lehetőséget kis hazánkban ahol MXM típusú video kártyákhoz lehet hozzájutni ha az ember modjuk a notebook-jának a video kártyáját akarja lecserélni?
Arról hallottam már, hogy nem egy olcsó muri de mégis érdekelne, hogy mennyire nem az.Notebook: Fujitsu-Siemens AMILO Pi 1536 ; videokártya:MXM Type II ATI Mobility Radeon X1400 (128 MB).
Mire érdemes vagy lehet ezt bővíteni és mennyibe kerül?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest