- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Persze, ezzel tisztában voltam én is. A gariztatás miatt hagyom benne az 1GB-t, egyébként simán beletoltam volna 4GB-ot. Az volt a kérdés, hogy ugye ezek már kezelik DUALCHANNELben a memóriákat, de csak akkor ha két egyforma méretű van benne. Ezért volt kérdés, hogy akkor msot inkább 2*1GB vagy 1+2GB modulok. Egyébként igen én is Kingstont már megrendeltem bele...
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mivel a 965GM chipset támogatja a dual-memória kezelést, ezért hogy járnék jobban? Alapból van egy 1 GB 667-es memó a gépemben, és mellé szeretnék rakni egy 2 gigásat... Vagy jobb, ha inkább még egy 1 GB-osat teszek mellé? Úgy gyorsabb lenne? Vagy a notiknál mindegy ez? Mennyire lenne észrevehető teljesítményben a dolog?
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Lenovo R61i (NG1CAHV) típusú notebookba a jelenlegi T2330-as CoreDuo helyett milyen proci tehető bele? Vagy milyenek?
Köszönettel: csusza`
-
csusza`
senior tag
válasz
szmissz #1765 üzenetére
Hali!
Igen, egy helyen kéne zenét nyomni. Nem feltétlenül a "zenész programok" miatt szeretnék DualCore-t. Egyrészt a jövőre való tekintettel, másrészt van egy két játék is, amit szeretnék használni (EVE Online pl.). Én így gondoltam, ha már veszek notit, ne valami "egynyárit" vagyek.
De persze belekötni mindenbe bele lehet! -
csusza`
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem.
Szeretnék egy Dell 1525-ös notit. Sajnos pénzem nincsen a Core2Duo-val szereltre, csak a Pentium Dual Core-os T2330-asra. Nagy különbség van teljesítményileg ezek között a processzorok között? Elsősorban zenélni kéne nyárra(egy héten 6 nap, este9-hajnali3), tehát stabilitás nagyon lényeges lenne! Megéri -e ez a noti a maga majd' 170ezer forintját ezzel a procival? És később ha esetleg cserélni szeretnék, akkor melyek azok, amik belemennek?Köszönettel: csusza`
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Netflix
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- DELL T40 EMC Szerver
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged