Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Persze, ezzel tisztában voltam én is. A gariztatás miatt hagyom benne az 1GB-t, egyébként simán beletoltam volna 4GB-ot. Az volt a kérdés, hogy ugye ezek már kezelik DUALCHANNELben a memóriákat, de csak akkor ha két egyforma méretű van benne. Ezért volt kérdés, hogy akkor msot inkább 2*1GB vagy 1+2GB modulok. Egyébként igen én is Kingstont már megrendeltem bele...
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mivel a 965GM chipset támogatja a dual-memória kezelést, ezért hogy járnék jobban? Alapból van egy 1 GB 667-es memó a gépemben, és mellé szeretnék rakni egy 2 gigásat... Vagy jobb, ha inkább még egy 1 GB-osat teszek mellé? Úgy gyorsabb lenne? Vagy a notiknál mindegy ez? Mennyire lenne észrevehető teljesítményben a dolog?
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Lenovo R61i (NG1CAHV) típusú notebookba a jelenlegi T2330-as CoreDuo helyett milyen proci tehető bele? Vagy milyenek?
Köszönettel: csusza`
-
csusza`
senior tag
válasz
szmissz #1765 üzenetére
Hali!
Igen, egy helyen kéne zenét nyomni. Nem feltétlenül a "zenész programok" miatt szeretnék DualCore-t. Egyrészt a jövőre való tekintettel, másrészt van egy két játék is, amit szeretnék használni (EVE Online pl.). Én így gondoltam, ha már veszek notit, ne valami "egynyárit" vagyek.
De persze belekötni mindenbe bele lehet! -
csusza`
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem.
Szeretnék egy Dell 1525-ös notit. Sajnos pénzem nincsen a Core2Duo-val szereltre, csak a Pentium Dual Core-os T2330-asra. Nagy különbség van teljesítményileg ezek között a processzorok között? Elsősorban zenélni kéne nyárra(egy héten 6 nap, este9-hajnali3), tehát stabilitás nagyon lényeges lenne! Megéri -e ez a noti a maga majd' 170ezer forintját ezzel a procival? És később ha esetleg cserélni szeretnék, akkor melyek azok, amik belemennek?Köszönettel: csusza`
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest