- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicici
csendes tag
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
Szia,
Sikerült azóta cserélni a procit ? Mert nekem egy i3-350M zakatol a gépemben, ez is ugyazaz a socket elvileg és én is az intel i7-640M-et néztem ki magamnak
Nekem is úgy tűnik, hogy elméletileg lehetne cserélni, gondoltam megkérdezlek mit tapasztaltál ha cserélted azóta
Toshiba SATELLITE C650-177-es notebookom van, 8 Gb RAM újítás történt vele azóta...ez a proci + ssd meghajtón gondolkodtam. De igazából az ssd dob nagyon sokat rajta, kaptam kölcsönbe tesztelni ssd-t egy hete kb és a padlón volt az államHol röhögtem, hol huhogtam, másik dimenzió lett a gép...
-
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
A manualban azt írják, h i3/i5/i7-el volt szerelve gyárilag.
Notebookchecken találtam I7-640M-et, arra upgradelt valaki, azzal működik.Én nem vennék bele 35W-os TDP-nél nagyobb TDP osztályba tartozó processzort.
A négymagos prociknak amúgy is többfázisú tápellátó áramkör kell, ami ebben a gépben nem tudom meglehet-e. (Az I7-640M az meg 2 magos ugye.)
A gép hűtését valószínűleg 35W-hoz tervezték, nagyobb processzorral folymatosan ordítnaa a hűtő, és amúgy sem tudná lehűteni.Amit 1-es pontként írtál, az BGA tokozású processzor, olyat ne vegyél, azt forrasztani kell. PGA csatlakozóst nézz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged