- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Megoldódott, a billentyűt nem szedtem le külön, ha azt leszedem akkor pont ott vannak a nyílások ahol össze kell őket kapcsolni. User error volt nem design
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Hát levét könnyen ment, csak összeszerelésnél olyan rövid a szalagkábel, hogy egyszerűen nincs hely benyúlni bármivel bedugni azokat a helyükre. 3at kell, és semmi ráhagyása nincs a kábeleknek
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12892 üzenetére
kivételkor kijött magától. Kb 1 cm re felemeled az előlapot, és már szét is jött. Nagyon rövid a kábel. Ez a baj visszahelyezéskor
-
válasz
hallerlaller #12881 üzenetére
Gap padot tőle szoktam venni:
hardverapro.hu/apro/sekisui_hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_gIll ő is hirdet:
hardverapro.hu/apro/hovezeto_paszta_hutopaszta_hovezeto_ragaszto_Hőálló ragasztó szalag nem tudom hol kapható, nekem van egy b×zi nagy tekercs, költői kifejezéssel szólva évtizedek óta abból használok, ha kell valahová.
Killhatesnél is láttam, esetleg kérdezz rá nála, hol szokta venni.Talán épületgépészeti boltokban, vagy kéményeket/gázkazánokat bekötő szervizeknél lehet még, mivel a kémény idomokat ilyenekkel ragasztják át, egy darabot talán tud adni valami szaki a lakóhelyed környékén is.
Billentyűzetet Google fog adni a noti típusára keresve, vagy az aprók között a noti alkatrészeknél szintén a gép típusával.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest