- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patesz #12239 üzenetére
Ezt inkább a ramos topicban kérdezd meg, én nem találtam érdemben infót róla.
http://prohardver.hu/tema/nagy_ram-os_topic/friss.htmlÉrzékeny a nagyfrekvenciás használatra?
De hát nem tuningolva lesz, ezek sima 1600-as ramok egy notiban. -
válasz
patesz #12223 üzenetére
Ilyenkor megesik, h a nagyobb TDP-jű processzorhoz másmilyen hűtést fabrikál a gyártó. De ez esetben nem találtam kétféle hűtést, alighanem ezeket egyféle hűtéssel szerelték.
A másik,h 4 magos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör is kell, lehet, h ezeket kétféle alaplappal gyártották, egyet a kisebb 2 magos processzorokhoz, egyet meg a 4 magosokhoz. De nem találtam eltérést a fellelhető lapok között.Tehát elvileg belerakod, és menni fog.
A hűtés majd kicsit többet fog dolgozni, de bírni fogja.Alighanem a 3 procin kívül a többi Sandy Bridge alapút is viszi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platformDe csak próba alapon.
Ugyan Googleztam kicsit, de nem találtam olyan fórumokat, ahol említették volna, h csereberélgették a különféle processzorokat. Remélhetőleg az Asus nem korlátozta le a BIOS CPU mikrokódjait, és az összes HM65-ös chipsetbe illő processzort kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest