- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Hajjaj, de mennyire van. Érdemes beleolvasni a Fusi topikba, hány ember szenved a forró géppel, az átmelegedő billentyűzettel, touchpaddal, stb.
Arra akartam rávilágítani az előző hszemben, hogy amikor a notebookot megtervezik, akkor azokkal az alkatrészekkel számolnak a hűtés megtervezésekor, amivel azt a notit a piacra dobják. Sokszor még így se tudják ezt tökéletesre megoldani, s ez előbb-utóbb a notebook meghibásodásához vezet.
Aki még azon gondolkodik, hogy a már így is nagyon kicentizett hűtőkapacitást tovább tornáztatja egy többet fogyasztó, s ezáltal jobban melegedő videókártyával, háááát... az már az istenkísértés kategóriája szerintem.
Persze lehet ezt ''ésszel'' csinálni, ahogy kollega megjegyezte, csak kérdem én, minek? Egy jobb vga kártya beszerzése is óriási összeg, ennyiből érdemesebb a régit eladva egy új gépet venni.
A hűtőpadról ebben az esetben: pont a notebook hordozhatóságán esik csorba, vagy valaki annyira mazochista, hogy kicseréli a vga-t egy erősebbre, vesz egy hűtőpadot, amit aztán kénytelen cipelni magával mindenhova? A szinte lenullázódó akksiidőről nem is beszélve... Persze, lehet venni 9 cellás új akksit, de az se két fillér, meg az erős vga mellett halottnak a csók...
De Ti tudjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest