- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rabbit87 #6647 üzenetére
Évente, másfél-kétévente elég ha szétszeded, majd az első takarítás után meglátod mennyi idő alatt gyűlnek oda porcicák.
Mittudom-én, ha másfél év után szeded először szét, és látod, h nagyon tele van, akkor érdemes évente megismételni, de sűrűbben nem kell.A szerelésről vannak videok youtubeon:
http://www.youtube.com/watch?v=jrvtrVuR7cw
esetleg:
http://www.youtube.com/watch?v=BmfocedcTWQHa jól nézem, egy nagy panel van hátul, csak azt kell leszedni, és hozzáférni a hűtéshez.
Persze ott van még a már említett porszívó+levegőspray kombó is.
Szét csak úgy szedd, ha van normális csavarhúzókészleted hozzá, és amíg garis, vigyázz rá, h a csavarok fejét ne sértsd meg semennyire sem.
-
RC9
tag
válasz
rabbit87 #6647 üzenetére
Szerintem, ne szedd szét.
A helyedben rámennék porszívóval, majd levegővel és újra porszívóval.
Azért jobb ez így mert a rengeteg port nem küldöd be a házba, hanem a nagyját kiszívód utána kis levegővel felszakítód a letapadt port is és azt újra kiszívod.Van ahol külön ajánlják ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged