- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikkokawa
tag
Ja ez akkoriban csúcs laptopként vette bátyám... ment 2 év 1 hónapot és utána behalt a VGA-ja...a szervíz meg 120at kért volna
És akkor nagyon nehéz volt bele jó VGA-t találni...
Bratyóm elutazott, laptop maradt én meg most elkezdtem vele foglalkozni azt raktam bele egy kompatibilis erősebb kártyát és működik...
Eddig 20 k-ból van 1 laptopom8k- ért látok 2x1 gigás ramokat, csak eddig nem tudtam h költsek e rá..
Az alaplap csak 2 gigát tud kezelni azthiszem ha csak nincs vlmi bios frissítés de az ilyenekhez én nem értek..
De ha azt mondod, hogy ennél a dual channel úgysem ér semmit, akkor nem elég nekem vennem 1 GRAM-ot azt lenne 1,5-em és kész?
Mert azért vennék 2x1et, hogy működjön dualba..de ha sokat nem ér...?Stratova: Jó, de fölösleges a 800mhzes kingmax ram ha úgyis 533-ként kezeli nem?Gyorsabb nem lesz ahogy írták..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged