- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #15984 üzenetére
Köszi az infót!
Az a bajom a NAS-okkal, meg az SBC-kkel, hogy hamar kifogynak a szuflából.
Lenne pár feladat még, amit rábíznék a NAS-ra, és egy 14nm-es, vagy újabb 15W-tos laptop proci nagyon kis fogyasztással nagyon sokat bír.
Tudom, hogy nem egy elegáns megoldás, de mivel nem nagyon vannak laptop fogyasztású ITX lapok mostanában hasonló teljesítménnyel, ezért jött az igény. Az ötlet pedig onnan jött, hogy a mostani laptopom mechanikailag és képernyő terén kezd meghalni, viszont a Ryzen-es alaplapja hibátlan és kellően gyors.
Kikapcsolt kijelzővel SSD-vel az Ubuntu desktopon 4.9W-tot vesz fel a konektorból (vagyis benne van a töltő vesztesége), pedig futott a háttérben vagy 40 torrent - igaz csak pár MByte/sec volt éppen - ráadásul wifin ment minden.Lan-on, akksi nélkül lehet, hogy bemenne 4W alá üresben, és ha kell a kakaó, akkor van.
Arra gondoltam, hogy megnézem, hogy gyárilag hol megy a levegő, és azokra a pontokra rakok bordát. Úgyis van itthon sok kis régi RAM-süni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest