- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
ricsi99 #15759 üzenetére
Nem lehet. Még előtte letöltöttem a "pc health check-et" (aminek letöltése és telepítése 5-6 percet vett igénybe, annyira volt lassú a gép, néztem egy crystaldiskmark-ot is, 15mb/s olvasási sebességet írt) és meglepődtem, mert TPM az van, de az i3-7020U nem támogatott.
Igazából mindegy a rendszer, mint mondtam a nagyapám gépe és csak Chrome, meg VLC van rajta használva. Akkor kapott hülyét a nagyapám, mikor jött egy windows update (mondjuk havonta van egy nagyobb) és kb. 2 órába telt míg kész lett. Most már 2 perc lesz.
Komolyan így elb***ni egy gépet egy hülye HDD miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest