Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nincs ezen mit fejleszteni, szinte ugyanilyen kiépitésű ProBookot használok (1terás SSD-vel), tökéletes azokra a feladatokra, amit írtál. Évente kiszedem a hűtést, h letakarítsam a porcicákat a lamellákról.
Csak a kijelzőfelbontással nem vagyok megelégedve, de mivel külső monitorokkal használom, ez sem probléma.

Vettem már egy újabb ProBookot is, hasonló specifikációval, de jóval újabb processzorral, de azóta is a régit használom, (az újon kevesebb az USB kapu).
Amíg a nyák bírja, nem érdemes lecserélni.

-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Érdemben esetleg a proci cseréje négymagos i7-re (ha jól rémlik, 2570p-nél cserélhető) - én 35W TDP körüli változatokban gondolkodnék, mint i7-3612QM vagy 3632QM.
Ha van a 2570p-hez whitelist mentes BIOS (nem tudom, hogy van-e, nem néztem utána), akkor a gyári wifi kártya cseréje AC-s, esetleg AX-es kártyára (AX-esből is van mini PCI-e csatlakozós változat, Intel AX200, AX210-ből).
Hozzáteszem, véleményes, hogy bármelyik említett upgrade-nak van-e értelme/gazdaságos-e, ezt nem tudom helyetted megítélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx