Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perijon
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Megtaláltam a DELL hivatalos leírását, amiben a következőt írják (Nem tudom, miért van ott a 7-es az "5GB" után):
Dual Channel DDR3 Memory
1GB on board and one Memory slot offering up to a
combined 5GB7 1066MHz (running at 800MHz )Akkor lehet, nem az 1600Mhz, de még nem is az 1333Mhz, hanem egy ilyen 1066Mhz lenne a legmegfelelőbb?
Persze, nem felejtettem el a korábbiakat, ha magasabb órajelen mozgó kerül bele, az is rendben, amennyiben a többi feltétel OK. Csak mókás látni, hogy 1-2 oldal azt írja, hogy csak az egyik vagy csak a másik a jó opció, míg a hivatalos leírás egy harmadikat ír. Ellenben nem mutatnak rá, hogy a fentebbiek közül mindegyik jó lehet, ha DDR3-as a csatlakozó, 2Rx8-as a chipkiosztás, és lehetőleg 1,5V a feszültség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, nem felejtettem el a korábbiakat, ha magasabb órajelen mozgó kerül bele, az is rendben, amennyiben a többi feltétel OK. Csak mókás látni, hogy 1-2 oldal azt írja, hogy csak az egyik vagy csak a másik a jó opció, míg a hivatalos leírás egy harmadikat ír. Ellenben nem mutatnak rá, hogy a fentebbiek közül mindegyik jó lehet, ha DDR3-as a csatlakozó, 2Rx8-as a chipkiosztás, és lehetőleg 1,5V a feszültség.