Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
OK, de akkor mit tehetek? Ahogy olvasgattam ennek a BC4313-nak 65-72 a max, ezt el is éri, ha közel van a router, de több kellene. Eddig azt gondoltam, hogy a DIR-600-as miatt van ez és az elméleti 150-nek ez a gyakorlati maximuma, de a telómon ma fedeztem fel, hogy az 135-öt mutat. Tehát a rotert hiába cserélném ki egy 300-ra, nem változna a helyzet. Láttam, hogy lehet valahogy mókólni a biost, de nem akarom hazavágni a gépet. Ezért olyat tennék bele, mait támogat és persze gyorsabb.
Egyébként minden gyártónál van ez a whitelist ?
Köszi.T_chris: köszi, egyelőre elhalasztom ezt a projektet, a fenti jobban érdekel. A vége az lesz, hogy veszek magamnak egy normálisat, ezt meg megkapják a gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx