Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik az a bejegyzés?
Gyakran elmennek nagyobb processzorokkal természetesen, a chipset lekezeli, de az FSB csak 533 lesz.
CPU-Z-vel érdemes processzor csere után ellenőrizni, h az FSB 667-e, vagy csak 533-on hajtja a processzort.Fórumbejegyzésekben én is ilyeneket szoktam ellenőrizni, sajnos a legtöbb helyre csak azt írják, h megy benne a nagyobb processzor is. De hogy mekkora sebességgel, azt meg se nézik.
Már nem emlékszem arra a régi hsz-ra, de gyanítom, akkoriban Googleztam egy sort, és valószínűleg csak olyan válaszokat találtam, h az FSB 533-nál nem lesz nagyobb, így értelmetlen beletenni magasabb FSB-s processzorokat, mivel a szorzóval együtt a végén még az eredetileg 533-as FSB-s processzorokénál is alacsonyabb órajelet lehet csak kihozni belőlük. (ugye a buszsebesség bizonyos szorzata az órajel, de ha 166 helyett csak 133, akkor kisebb lesz a végén az órajel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- SzoftverPremium.hu
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx