- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik az a bejegyzés?
Gyakran elmennek nagyobb processzorokkal természetesen, a chipset lekezeli, de az FSB csak 533 lesz.
CPU-Z-vel érdemes processzor csere után ellenőrizni, h az FSB 667-e, vagy csak 533-on hajtja a processzort.Fórumbejegyzésekben én is ilyeneket szoktam ellenőrizni, sajnos a legtöbb helyre csak azt írják, h megy benne a nagyobb processzor is. De hogy mekkora sebességgel, azt meg se nézik.
Már nem emlékszem arra a régi hsz-ra, de gyanítom, akkoriban Googleztam egy sort, és valószínűleg csak olyan válaszokat találtam, h az FSB 533-nál nem lesz nagyobb, így értelmetlen beletenni magasabb FSB-s processzorokat, mivel a szorzóval együtt a végén még az eredetileg 533-as FSB-s processzorokénál is alacsonyabb órajelet lehet csak kihozni belőlük. (ugye a buszsebesség bizonyos szorzata az órajel, de ha 166 helyett csak 133, akkor kisebb lesz a végén az órajel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest