- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulaco79
tag
Örülök, hogy sikerült egyezkedni
A videókaresz nem cserélhető, de a gt720m nem olyan rossz, pláne, ha ott lapul a plazma alatt egy PS3
Hétköznapi használatra tökéletes lesz a kis i3-as, majd ha garancia lepörög, akkor lehet tovább fejleszteni. Előbb is lehet, csak meg kell nézni, hogy csavarokra raktak-e matricákat, ha igen az gáz, ha nem akkor óvatosan megbontva a hűtőrendszert ki lehet cserélni a procit, de értelemszerűen a ládafiába el kell rakni a régi i3-ast, mert ha beütne krach a garizáshoz vissza kell tenni.
A hátránya az a multiknak, hogy az eladók nincsenek toppon technikai kérdésekben, de könnyen cserélnek, míg a kis laptopboltosok vérprofik, de sajnos (érthető módon) kevésbé rugalmasak.
Én ezért is vettem direkt a tescoban a gépet, ha valami balul sül el a procibővítés során, faarccal visszaslattyogok és azt mondom: "ááá mégse" 3 napon belül a pénzt is visszaadják...zokszó nélkül
Majd írd meg milyen lett az új ASUS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged