- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 630-am (az i3 380m-mel szerelt változat) amiben memóriát szeretnék bővíteni.
A CPU-Z szerint 2 slot van a RAM-nak, az egyikben van egy 2 GB-os DDR3-as, 800 MHz-es Samsung modul, a másik üres.
Ez az információ gondolom nem elég, nem értek hozzá, légyszíves írjátok le, hogy még mik kellenek.Még 2 GB-ot szeretnék hozzá. Az első posztban ajánlották a Kingston oldalát, ott megnéztem, erre a típusra ezt adta ki: [link]
Nekem jónak tűnik, bár magasabb az órajele, de nem hiszem, hogy ez akadály. Holnap már meg kellene vennem, így tényleg jó lenne ez, csak gondoltam először rákérdezek, hogy biztos menni fog-e.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest