Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 630-am (az i3 380m-mel szerelt változat) amiben memóriát szeretnék bővíteni.
A CPU-Z szerint 2 slot van a RAM-nak, az egyikben van egy 2 GB-os DDR3-as, 800 MHz-es Samsung modul, a másik üres.
Ez az információ gondolom nem elég, nem értek hozzá, légyszíves írjátok le, hogy még mik kellenek.Még 2 GB-ot szeretnék hozzá. Az első posztban ajánlották a Kingston oldalát, ott megnéztem, erre a típusra ezt adta ki: [link]
Nekem jónak tűnik, bár magasabb az órajele, de nem hiszem, hogy ez akadály. Holnap már meg kellene vennem, így tényleg jó lenne ez, csak gondoltam először rákérdezek, hogy biztos menni fog-e.A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Lexus, Toyota topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ítéletnap ismét elnapolva, később jön a Terminator 2D: NO FATE
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx