- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
válasz
Thunderzolee #8423 üzenetére
Ezeket itt találtam, ahol szerepel többek között az én alaplapom is, úgyhogy úgy gondolom ez elég nagy támpont lehet.
Az a baj, hogy az Nvidia-AMD párosítás sajna nem működik, mivel mint tudod elég gyakran hazavágja a gépeket. Annak idején az intel-es gépekhez Nvidiát szoktak beépíteni,AMD-hez pedig ATI-t. Azóta ezt elég rendesen megkeverték, és nálam is ez a probléma, hogy egyszerűen nem működik normálisan.
Azért gondoltam Intel-es géppé átalakítani, mert abban eddig nem csalódtam. Egyébként pedig ehhez a típushoz is létezik intel-es konfiguráció, nekem sajna AMD-s akadt a kezem közé, amivel már csak a probléma van.
Csere esetén hátha megoldódik ez a hibajelenség.Tudom, hogy meredek ötlet, de inkább ez, mintsem 2 havonta szervizelni kelljen.
Attól, hogy integrált vga-s az nem jelent semmit, úgysem játékra kell a gép, akkor pedig tökmindegy.Egyébként köszi az infót, de inkább megkockáztatom ezt a megoldást, mivel az én gépem (Lenovo 3000 N200) is Intel-es és még semmi baja nem volt ezalatt az 5 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged