- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koop6
tag
válasz
Thunderzolee #8247 üzenetére
Köszi Thunderzolee a választ és a kitartó google-zást, kicsit magabiztosabb lettem! Abban megerősítettél, hogy csak 2GB-t tud kezelni sajna, de mindegy.
A topic elején azt olvastam, hogy az egy csatornás memóriavezérlés miatt egyszerre csak egy modult tud kezelni, ez esetben nem lenne jobb egy db 2GB-os modul, mint 2db 1GB-s? Olcsóbb lenne az 1GB-s, de inkább a teljesítményt tartanám szem előtt ennél a résznél és mindenképpen belepróbálás után venném csak meg.
A HDD-nél felkeltette az érdeklődésem az SSD-s rész, hogy inkább azt keresgéljek, eddig egyetlen SSD-t találtam eladót a neten, ami IDE felületű volt, 50e huf körül, az azért túlzás lenne bele, de még 15e-ért sem hiszem, hogy megérné, illetve a sávszélessége is csak 100Mbit/s az ATA/100-nak.
Ugyanakkor lehet valamit nem vettem figyelembe, nem IDE-re kellene kötnöm, hanem valahova máshova is lehetne? Illetve milyen típusú SSD-t kellene keresnem?A CPU szerencsére úgy van, hogy ugyan annál az eladónál van 750-es is és 735-ös is, és ki is próbálhatom, hogy boldogul e vele a masina. Tim82 szerint lehet, hogy megy!
Ugyanakkor várhatok javulást teljesítményben vajon a 735-nél, órajelben kb. 100MHz a különbség, igaz az L2 cach duplája, de az FSB u.a., míg a 750-esnél (ha működik) már 533MHz.Köszönöm még egyszer az eddigi segítséged és ha még erre is válaszol, akkor meg aztán pláne örök hála!
koop
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- A legolcsóbb!! Új Dell USB type-c univerzális dokolók kiárusítása!!! AkciÓÓ!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest