- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DiceBlade #7769 üzenetére
A VGA abban a gépben cserélhető, ezért kérdeztem mit is akarsz csinálni pontosan.
A 10Watt meg igen sok egy notinál.
Valahogy így néznek ki a TDP-k:
35Watt a normál.
25Watt az már örömteli, de ilyen nem nagyon van, vagy azok már alacsonyabb teljesítményűek, mint 35W-os társaik.
45Watt az meg zabál.
és van még 55Watt is, de mondjuk azt nem tudom minek gyártják notikba..
Aztán vannak még az alacsonyabb áramfelvételű LV, ULV, CULV jelzésű processzorok, amik 7, 11, 13, 17W-os TDP-khez tartoznak, de ezek teljesítménye is arányosan kisebb, mint a normál 35W-os kategóriákhoz tartozók.A másik probléma a magas hőtermelésű processzoroknál, h ha nem bírja a laptop a megnövekedett teljesítmény igényt kiszolgálni, akkor a processzor throttlingolni fog. Ráadásul nem tudom annak az alaplapnak hány fázisú a processzor tápellátó áramköre, egy négymagos processzor többet kér "enni", mint egy kétmagos CPU.
Ha nagyon lassúnak érzed a gépet, inkább egy SSD-t tegyél bele, az megdobja a sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged