Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yohnsee
üzenetére
Azt hittem játékra kell.

Hát, hogy Photoshophoz milyen proci kell, azt inkább a processzoros topikok egyikében kérdezd meg, vagy a Photoshop topicban.
Én csak ezt találtam:
http://www.adobe.com/products/photoshop/tech-specs.html
De ehhez nem sok-sok ram kell inkább?A virtualizáció azt jelenti, h Win 7-re pl. fel tudsz tenni egy virtuális XP-t, és ha van olyan régi programod, drivered ami csak XP alatt fut, akkor tudod futtatni a Win 7-en is ezáltal.
Pl: nekem olyan régi a scannerem, h nincsenek hozzá 64bites driverek, de a virtuális XP-n tud futni a régi 32bites XP-s drivere, így tudom használni a scannert.A PM45-ös chipset 800Mhz-es ramokat is támogat, tehát ekkorákat is rakhatsz bele. De tudtommal nem sokat dob a gépen az, ha 667-es ramokat kicseréljük 800-asokra, persze a Photoshop lehet profitál belőle, ezt is a Photoshopos topicban kéne megkérdezni, esetleg a nagy ramos topicban.
Az nem gond, h a proci mekkora csíkszélességgel készült, a PM45-ös chipset kezeli a 45nm-t is. Az a lényeg, h a foglalatod Socket P, a chipseted meg PM45.
A listát itt a topicban csináltuk pont ezért, h egy helyen össze legyenek gyűjtve a Socket P-s processzorok, és főbb tulajdonságaik alapján könnyen ki lehessen keresni kinek milyen proci a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 15.6 Matt kijelző (1366X768) 30 pin
- Dell Latitude 5480 alkatrészek fedlap, palmrest
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx