- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Zsolti1987 #4814 üzenetére
Mai reggel szóltak, hogy szörnyű hangja van az "új" ventilátornak. Valóban gyorsan kiszedtem a gépből úgyhogy közben működött. A kerregés hangját a hőcső erősítette fel, hogy mellé van a laptopban szorítva. Viszont ettől függetlenül ugyanúgy rossz hangja van és rezonál is egy kicsit így kézbe fogva a ventilátor. Ahogy mozgattam a kezembe úgy változott, hogy mennyire kerreg vagy zörög. Kipróbáltam a régivel is azzal ez a jelenség nem jött elő, az csak rendesen fújja a levegőt, így most újra visszaraktam a régi ventilátort ( pár nap úgyis elkezd haldokolni újra). Az "új" ventilátort pedig megetetem a gazdájával, mert ez egy használt szar és nem új... és rendelek egy valóban újat máshonnan. Thx az ötletet!
#4817 börik39: Az alábbi linken találtam egy használt zsanért, nem tudom milyen állapotban lehet, de sajnos az ilyen alkatrészek nem nagyon szoktak olcsóak lenni se újonnan se használtan. Nem tudom megéri-e cserélni. [link]
Kerestem egy service manual-t hozzá amiben le van írva képekkel illusztrálva, hogy kell szétszedni. Végül is miután lebontottad a billentyűzet és a felső panelt felette, utána már kitudod csavarni a zsanérokat tartó csavarokat és így már kijön a kijelző. A monitornak meg a két oldaláról kell lebontani a zsanérokat, ha jól láttam a rajzon. Nagyon nem néztem meg bevallom, csak átfutottam rajta. Nem nehéz annyira notebookot szerelni, csak idő kell hozzá és ha elakadsz itt a manual amit linkelek neked
Ha bonyolultnak tűnik a leírás akkor keress valakit aki meg csinálja vagy ha boltban veszed lehet kicserélik ingyen is vagy kisebb összegért.
service manual
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest