Új hozzászólás Aktív témák

• _XXXXX_

tag

válasz Zsolti1987 #4814 üzenetére

Mai reggel szóltak, hogy szörnyű hangja van az "új" ventilátornak. Valóban gyorsan kiszedtem a gépből úgyhogy közben működött. A kerregés hangját a hőcső erősítette fel, hogy mellé van a laptopban szorítva. Viszont ettől függetlenül ugyanúgy rossz hangja van és rezonál is egy kicsit így kézbe fogva a ventilátor. Ahogy mozgattam a kezembe úgy változott, hogy mennyire kerreg vagy zörög. Kipróbáltam a régivel is azzal ez a jelenség nem jött elő, az csak rendesen fújja a levegőt, így most újra visszaraktam a régi ventilátort ( pár nap úgyis elkezd haldokolni újra). Az "új" ventilátort pedig megetetem a gazdájával, mert ez egy használt szar és nem új... és rendelek egy valóban újat máshonnan. Thx az ötletet!

#4817 börik39: Az alábbi linken találtam egy használt zsanért, nem tudom milyen állapotban lehet, de sajnos az ilyen alkatrészek nem nagyon szoktak olcsóak lenni se újonnan se használtan. Nem tudom megéri-e cserélni. [link]

Kerestem egy service manual-t hozzá amiben le van írva képekkel illusztrálva, hogy kell szétszedni. Végül is miután lebontottad a billentyűzet és a felső panelt felette, utána már kitudod csavarni a zsanérokat tartó csavarokat és így már kijön a kijelző. A monitornak meg a két oldaláról kell lebontani a zsanérokat, ha jól láttam a rajzon. Nagyon nem néztem meg bevallom, csak átfutottam rajta. Nem nehéz annyira notebookot szerelni, csak idő kell hozzá és ha elakadsz itt a manual amit linkelek neked :) Ha bonyolultnak tűnik a leírás akkor keress valakit aki meg csinálja vagy ha boltban veszed lehet kicserélik ingyen is vagy kisebb összegért.
    service manual

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés