- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Zsolti1987 #4814 üzenetére
Mai reggel szóltak, hogy szörnyű hangja van az "új" ventilátornak. Valóban gyorsan kiszedtem a gépből úgyhogy közben működött. A kerregés hangját a hőcső erősítette fel, hogy mellé van a laptopban szorítva. Viszont ettől függetlenül ugyanúgy rossz hangja van és rezonál is egy kicsit így kézbe fogva a ventilátor. Ahogy mozgattam a kezembe úgy változott, hogy mennyire kerreg vagy zörög. Kipróbáltam a régivel is azzal ez a jelenség nem jött elő, az csak rendesen fújja a levegőt, így most újra visszaraktam a régi ventilátort ( pár nap úgyis elkezd haldokolni újra). Az "új" ventilátort pedig megetetem a gazdájával, mert ez egy használt szar és nem új... és rendelek egy valóban újat máshonnan. Thx az ötletet!
#4817 börik39: Az alábbi linken találtam egy használt zsanért, nem tudom milyen állapotban lehet, de sajnos az ilyen alkatrészek nem nagyon szoktak olcsóak lenni se újonnan se használtan. Nem tudom megéri-e cserélni. [link]
Kerestem egy service manual-t hozzá amiben le van írva képekkel illusztrálva, hogy kell szétszedni. Végül is miután lebontottad a billentyűzet és a felső panelt felette, utána már kitudod csavarni a zsanérokat tartó csavarokat és így már kijön a kijelző. A monitornak meg a két oldaláról kell lebontani a zsanérokat, ha jól láttam a rajzon. Nagyon nem néztem meg bevallom, csak átfutottam rajta. Nem nehéz annyira notebookot szerelni, csak idő kell hozzá és ha elakadsz itt a manual amit linkelek neked
Ha bonyolultnak tűnik a leírás akkor keress valakit aki meg csinálja vagy ha boltban veszed lehet kicserélik ingyen is vagy kisebb összegért.
service manual
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest