- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
HRC_Szykla #4331 üzenetére
Ha garanciális a gép akkor mindenképp az Asust kellene megkérdezni, hogy vállalnak-e benne kártyacserét avagy sem (egyáltalán van-e mire). Ezt egyébként egy notebookszervizben el tudják végezni, általában bonyolultabb egy ram/hdd/odd cserénél.
Nekem nemrég sajnos sikerült sietség miatt megsértenem egyik már öregecske notebookunk szalagkábelét, hiába szedtem szét és tettem össze előzőleg párat gond nélkül. Szóval létezik ugyan a tiédről is szétszerelést mutató videó, de otthon ilyesmi egy ilyen értékű gépnél semmiképp sem ajánlott. Amíg garis csinálja a gyártó ha vállalja, utána gyakorlott szervizes kezek.
Viszont változatlanul nem igazán értem a csereigényt, mert az egyik legerősebb egykártyás megoldás birtokosa vagy. Ami többet tud nála már vagy 25 W-tal többet is fogyaszt nem 4-5-tel. A testvérmodell G73Jw is egy GTX 460M-mel van szerelve, ami teljesítményben közelíti a tiédet. Üresjárati fogyasztása magasabb a terhelt pedig némileg alacsonyabb a HD5870-nél, de arra átváltani felesleges lenne.
Ha változatlanul cserélni akarsz keresd fel az Asust, hogy vállalja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest