Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Köszi hogy írtál.
Chipset: i945GM
Még mindig érdekel hogy le tudom e cserélni és ha igen mik közül választhatok. Ja és ha tudtok ajánlani vkit akinél olcson lehetne venni procit azt is megköszönném. Bár a csere nem most esedékes, de az ilyen infot jo tudni.Aproban ahogy néztem t2300 8k körül megy.
Hát lehet tudnék vadászni 80-85ért ha honapokig azt lesném ki ad el ennyiért 2 magos t60at. De szerintem egyszerűbb volt most megvenni 1 maggal és majd ezt a procit lecseréni.
Tehát ebben nem értek egyet. Viszont az aláírásod tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Microsoft Surface Dock 1661 Gyári 90W Töltővel + ajandek mini DP - HDMI kabel
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest