- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
i945GM express és i945PM express közt az integrált VGA jelenléte a különbség, ugye?
Fentebb említett GM chipset jelenleg egy T2300 (1,66GHz 667MHz FSB) CoreDuot szolgál. Csere felfele (T5xx, T7xx) lehetséges-e, vagy lefele (T2xxx - 533MHz FSB).
Celeronok melyek (Celeron M 4xx, 5xx) lenne jó?Mi a helyzet egy 533MHz FSB-s Dothannal?
Ez a proci nekem egyszerűen nagy. Sokat eszik. Az akkuidő meg értékes. Egy Dothan sokkal energiatakarékosabb (7W idle, 15W load), viszont ahogy néztem, a CoreSolo-k ugyanekkora TDP-vel rendelkeznek, mint az én T2300-am. Egy Dothan 0,7V-on elszaladgál 800MHz-en, emez meg két maggal, 1000MHz-el kér 0,95V-ot!
Vagy akár egy Celeron M hozna-e ezen a téren javulást?A CoreDuo egyik magját hogy lehet szoftveresen teljesen kikapcsolni? Azt olvastam, épp ez az egyik előnyös tulajdonsága a CPU-nak.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest