Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Mennie kell abban a notiban T8100, T8300, T9300, T9500 CPU-knak is. A T9300, T9500 azért szerintem már ár/érték arányban nem éri meg.
Én egy ugyanilyen GL40-es chipset-es Fujitsu-Siemens Amilo Li3710 notiban a benne lévő Celeron T3000-et Core 2 Duo T8300-ra cseréltem, a 2*1 GB DDR2 modult 2*2 GB-ra (kezelne 2*4 GB-ot is, csak az noti DDR2-ből már-már többe kerülne, mint maga a noti), illetve kapott egy 120 GB-os SSD-t.
Win 10-zel tökéletesen működik (a notin eredetileg Vista volt, de vettem hozzá Win 7 licenszet még akkor, amikor még hivatalosan is mindenki számára adott volt a frissítési lehetőség). Gyors, nincsenek hardveres gondok, mindent kezel (wifi, LAN, audio, webkamera stb.).
Szerintem is az SSD jelentené a legérezhetőbb fejlesztést, a procicsere talán a legkisebbet, legkevésbé érezhetőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Takarékoskodj az erőforrásokkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx