Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Sracok van egy ezer eves HP notim es vettem bele ddr2 ramot, pont olyan tipusut, mint ami volt is benne. Betettem, bekapcsoltam es kikapcsolt magatol. Na azota tok mindegy mit csinalok, 4-5 secig megy, jelet a monitor fele nem ad, aztan kikapcsol, majd ujra bekapcsol...
Cserelgettem a slotokban a ramokat, meg vissza tettem csak a gyarit, de ugy is ezt produkalja. Nyomtam neki egy CMOS resetet, de semmi.
Az uj ram kinyirta volna a lapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest