- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuyizi
tag
Vázolnám a problémám: Van nekem egy szépséges acer e1-571g laposom procit szeretnék majd a közeljövőben cserélni benne (most egy i3-3110m van benne) egy i7 3610-est szeretnék belepasszentolni viszont elméletileg csak 35wattos cpukat kezeli a lap és az i7 45wattot fogyaszt. Egy hozzáértővel beszéltem aki azt mondta hogy a cpu mellett (próbálom a képpel illusztrálni motherboard ) található 2 db lapos szürke kondi rajta fekete felirattal és azt mondta ezek kezelik a cput és minimum 3 db-nak kéne lennie hogy elvigye a cput. Na már most ezt egy szétszedéssel ki is tudnám deríteni de nagy valószínűséggel az előbb linkelt képen a belevaló lap szerepel (volt már szétszedve így nézett kis viszont erre már nem emlékszem hogy mennyi kondi volt ott mellette) amin ugye csak 2d található.
Amiben a segítséget szeretném kérni: Volt már ilyen vagy ehhez hasonló dologgal problémája illetve milyen megoldás lenne rá ha esetlegesen beigazolódnak félelmeim ?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 2026-ra halasztották a Crimson Desert megjelenését
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest