- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuyizi
tag
Vázolnám a problémám: Van nekem egy szépséges acer e1-571g laposom procit szeretnék majd a közeljövőben cserélni benne (most egy i3-3110m van benne) egy i7 3610-est szeretnék belepasszentolni viszont elméletileg csak 35wattos cpukat kezeli a lap és az i7 45wattot fogyaszt. Egy hozzáértővel beszéltem aki azt mondta hogy a cpu mellett (próbálom a képpel illusztrálni motherboard ) található 2 db lapos szürke kondi rajta fekete felirattal és azt mondta ezek kezelik a cput és minimum 3 db-nak kéne lennie hogy elvigye a cput. Na már most ezt egy szétszedéssel ki is tudnám deríteni de nagy valószínűséggel az előbb linkelt képen a belevaló lap szerepel (volt már szétszedve így nézett kis viszont erre már nem emlékszem hogy mennyi kondi volt ott mellette) amin ugye csak 2d található.
Amiben a segítséget szeretném kérni: Volt már ilyen vagy ehhez hasonló dologgal problémája illetve milyen megoldás lenne rá ha esetlegesen beigazolódnak félelmeim ?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest