Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Adott egy asus laptop intel procival (részletek szerintem egyenlőre nem fontosak), amit ha bekapcsolok csak a "rambeolvasásig" jut el és onnan semmi. Se bioszba nem lép be, se boot menübe. Vinyó másik gépre kötve működik, illetve ha vinyó nélkül kapcsolom be a lapost akkor sincs semmi változás, addig se jut el, hogy mondaná, hogy nincs vinyó. Ramot cseréltem, semmi változás. Ergo alaplapra vagy procira gondolnék. Talán procit tudok tesztelni ha találok itthon belevalót. Mit próbáljak még? Köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Megint hozzám került egy lapos ami bekapcs után nem csinál semmit. Visszajelzők világítanak, egy idő után indul a hűtés, de a kijelző meg se mukkan. Asus k52d. Videókimeneteken sincs semmi, tehát elvileg nem kijelző. Vinyó megy másik gépben. Ramokat is tudtam tesztelni. Esetleg valamit tudok még próbálni házilag? köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Adott egy asus k53sv laptop. Az imént nyomtam fel a wint egy új ssd-re. Elkezdtem telepíteni a drivereket, és egyszer csak lefagyott. Kikapcs gomb hosszan nyomva ki tudtam kapcsolni, de azóta nem kapcsol be. Csak világít a power gomb és megy a procihűtő. Ha berakom a régi vinyót amin rajta van még a rendszer azzal se megy. Mi lehet a gond? Kuka? Valami bios reset lehet rajta esetleg? köszi
Megvan: nemrég volt billcsere, és egy szalagkábel kicsúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Hardcore café
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G8 i5-1135G7/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Acer Nitro 5 (17,3") AN517-54 + monitor + hűtőpad
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx